Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bulls taipui liigajumbon käsittelyssä, Markkanen heitti jälleen alle kymmenen pistettä – "Tähän peliin ei liity häpeää"

Lauri Markkanen heitti Golden State -ottelussa kahdeksan pistettä, poimi neljä levypalloa ja antoi kolme koriin johtanutta syöttöä.

NBA
Lauri Markkanen
Lauri Markkanen heitti keskiviikkona vain kahdeksan pistettä. Getty Images

Lauri Markkanen istui pääosan viimeisestä neljänneksestä penkillä, kun hänen joukkueensa Chicago Bulls hävisi NBA-koripalloliigan huonoimman voittosuhteen omistavalle Golden State Warriorsille 90–104.

Yli 25 minuuttia pelannut Markkanen keräsi kahdeksan pistettä pelitilanneheittotarkkuudella 3/10 ja sai neljästä kolmosyrityksestään yhden sisään. Vapaaheitot suomalainen heitti sisään saldolla 1/1.

Pistekeskiarvonsa lisäksi hän alitti kauden levypallokeskiarvonsa neljällä irtopallolla. Niistä yksi oli kolmannen neljänneksen lopulla otettu hyökkäyslevypallo, jonka Markkanen donkkasi suoraan ilmasta koriin. Markkasen illan toinen kohokohta oli neljän pisteen peli aivan ottelun alussa, mutta viimeisellä neljänneksellä päävalmentaja Jim Boylen piti suomalaista pitkään penkillä. Markkasen plus/miinus -saldo +4 oli Bullsin paras.

Viimeisellä neljänneksellä päävalmentaja Jim Boylen piti suomalaista pitkään penkillä. Neljässä viime pelissään Markkanen on yltänyt vain kerran kaksinumeroiseen pistelukuun ja kerännyt keskimäärin 7,5 pistettä 26 prosentin pelitilanneheittotarkkuudella sekä 4,5 levypalloa.

Bullsin suuri yksinäinen oli Zach LaVine, joka nakutti 36 pistettä pelitilanneheittotarkkuudella 13/24. Pelinjohtaja Tomas Satoransky heitti 19 pistettä, mutta Bulls hävisi levypallot 42–54 liigan heikoimpiin levypallojoukkueisiin kuuluvalle Warriorsille.

– Tähän peliin ei liity häpeää. Me pelasimme kovaa ja me taistelimme ja me teemme samoin jatkossakin. Me harjoittelemme huomenna, syömme kalkkunaa ja pelaamme perjantaina. Tämä peli ei määrittele meidän kauttamme. Me jatkamme pelaamista, päävalmentaja Boylen vakuutti NBC Sportsille.

Golden Staten tehokkaimmat pelaajat olivat Eric Paschall (25 pistettä) ja Alec Burks (23).

Bulls on voittanut 19 ottelustaan kuusi. Bullsin vieraskiertue jatkuu perjantain ja lauantaina välisenä yönä, kun joukkue matkustaa Portlandiin kohtaamaan Trail Blazersin, joka voitti Bullsin Chicagossa alkuviikosta.

Lue myös:

Uransa vaikeimmassa paikassa oleva Lauri Markkanen syyttää tilanteesta vain itseään – paljastaa Yle Urheilun laajassa haastattelussa, miksi on pelannut vammojen kanssa

Chicagolle selvä tappio, Markkanen heitti 10 pistettä ja kirjautti NBA-uransa pienimmän levypallomäärän

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat