Suora

  • Viimeistä viedään
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Hurrikaani-Loimaa kasvatti johtoaan miesten lentopalloliigassa – PerPo jaksoi avauserän

Vain kerran lentopallon miesten Mestarien liigassa tällä kaudella hävinnyt Hurrikaani-Loimaa näytti maanantaina tasoeron liigan kärjen ja peräpään välillä.

lentopallo
Eemeli Kouki (kesk.)
Eemeli Kouki (keskellä). ArkistokuvaaAOP

Liigassa vain kerran voittanut Perungan Pojat voitti avauserän, mutta sen jälkeen vieraat hallitsivat voittaen erin 3–1. Kahden ensimmäisen erän jälkeiset eräpisteet 15-25 ja 13-25 kertovat ottelun toisesta puolikkaasta oleellisen.

Hurrikaanissa Eemeli Kouki korvasi jo avauserässä vastaanotossa haparoineen yleispelaaja Tapio Toiviaisen. Sunnuntaina Oulussa vajaan vuoden pituiselta sairaslomalta palannut Kouki teki seitsemän ja nyt Rovaniemellä myös seitsemän pistettä.

– Kunto alkaa olla hyvä. Toki terävin kunto on vielä toivottavasti tulossa. Nilkka meni viime joulukuussa, sen jälkeen on ollut kolme eri leikkausta, Kouki sanoi.

Hurrikaani kierrätti muitakin pelaajia, sillä ottelun aikana se vaihtoi myös hakkurin ja passarin. Sakari Mäkinen teki vieraille 18 ja toisessa erässä peliin tullut Antti Ropponen 17 pistettä. Regan Fathers teki PerPolle 16 pistettä.

Voitto oli Hurrikaanille seitsemäs peräkkäin. Ainoa tappio on tullut 2. marraskuuta Kuopiossa Savo Volleylle.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat