Barysin vuoro kokea Marko "Mörkö" Anttilan taidot – maalivahti Kalnins syöttöpuuhissa

Jokerit jatkoi voitollista vieraskiertuetta jääkiekkosarja KHL:ssä. Video: Viasat

urheilu
Katso kuinka Marko "Mörkö" Anttila upotti Barysin
Katso kuinka Marko "Mörkö" Anttila upotti Barysin

Jokerit oli liian kova pala keskiviikkona Atte Ohtamaan ja Iiro Pakarisen edustamalle Barysille. Lauri Marjamäen joukot kaatoivat isäntäseuran maalein 4-2.

Helsinkiläisten suurin sankari oli toista kertaa peräkkäin voittomaalin kolmannessa erässä iskenyt Marko Anttila, joka taiteili ratkaisun päätöserässä alivoimalla. Brian O'Neill vankisti asemaansa Jokerien parhaana maalintekijänä viimeistellessään vanhanaikaisella kauden 12. täysosumansa.

Puolustaja Roope Reini debytoi Jokerien KHL-miehistössä ja sai tehotilastoon +1 -merkinnän pelattuaan reilut 12 minuuttia kamppailussa. Reini on TPS:n kasvatti ja esiintynyt tällä kaudella 19 ottelun verran Mestis-seura Kiekko-Vantaassa tehoin 3+6=9.

Jokerien luottovahti Janis Kalnins teki maalivahdille tuiki harvinaisen tempun ja kokosi tililleen yhdessä ottelussa kaksi syöttömerkintää.

Jokerit kohtaa seuraavaksi vieraissa Sibirin perjantaina 6. päivä joulukuuta. Pisteitä suomalaisseura hakee tuolloin ilman Anttilaa, Mikko Lehtosta ja Veli-Matti Savinaista, jotka suuntaavat Suomeen Linnan juhliin.

– Hieno juttu, että he ovat kutsun saaneet ja totta kai he pääsevät juhliin osallistumaan. Me alamme miettiä omia sotasuunnitelmiamme Novosibirskiin. Tiedän, että jätkät ovat valmiita pistämään itsenäisyyspäivänä kaikkensa likoon, Marjamäki totesi seuransa nettisivuilla.

Barys - Jokerit 2–4 (0-0, 0-2 ,2-2)

25.23 0-1 Moses (Norman,Haapala)
37.38 0-2 O'Neill
44.07 1-2 Startshenko
52.53 1-3 Anttila (Kalnins) av
56.46 2-3 Valk (Videll,Ohtamaa) yv
59.22 2-4 Anttila (Savinainen,Kalnins) tm

Yleisöä. 4673

Maalivahdit:

Edward Pasquale 31/34 torjuntaa
Janis Kalnins 28/30 torjuntaa

KHL-taulukot täältä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat