Suora

  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Inter - Fiorentina
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälieräottelu Inter - Fiorentina

Suomalaisuimarit hassuttelivat urakalla EM-uintien tv-haastatteluissa: ”Ehkä tuli vähän liikaa nautittua joulujuomaa, kun pärisi niin paljon” – katso hulvaton kooste  

Uimarit käyttivät lennokkaita ja varsin erikoisia kielikuvia lyhyen radan EM-kisojen tv-haastatteluissa. Klikkaa jutun kuvaa ja katso videokooste hauskoista ja värikkäistä kommenteista.

uinti
Uimarit käyttivät hulvattomia kielikuvia EM-uintien tv-haastatteluissa
Uimarit käyttivät hulvattomia kielikuvia EM-uintien tv-haastatteluissa

Suomalaisuimareiden pokka oli välillä kovalla koetuksella Glasgow’n lyhyen radan EM-uintien tv-haastatteluissa. Tämä johtuu siitä, että urheilijat käyttivät varsin värikästä tekstiä Yle Urheilun tv-haastatteluissa.

Urheilijat kuvailivat suorituksiaan harvinaisen värikkäällä kielellä. Välillä oltiin ”veteliä kuin vesisänky" ja välillä suoritus oli kuin ”kumiveneellä soutelua”.

Myös joulu oli vahvasti esillä urheilijoiden hauskoissa heitoissa, sillä uimareiden suusta kuultiin muun muassa sanat pukinparta, piparkakkutalo, mistelinoksa ja joulujuoma.

Yle Urheilun tietojen mukaan hassuttelu johtui uimareiden keskinäisestä leikkimielisestä kilpailusta.

EM-uinnit päättyivät sunnuntaina Glasgow'ssa. Suomen saaliiksi tuli kaksi Jenna Laukkasen saavuttamaa pronssimitalia.

Urheilijoiden hassuttelu haastatteluissa ei ole aivan tavatonta, sillä ampumahiihdon maaliskuun MM-kisoissa suomalaisurheilijat pelasivat sanabingoa Yle Urheilun haastatteluissa. Ampumahiihtäjillä oli Östersundin MM-kisoissa kymmenen sanan lista tv-haastatteluihin. Katso, miten ampumahiihtäjien haaste onnistui täydellisesti alla olevasta koostevideosta.

Lue myös:

Jenna Laukkasen mitalit ja nuorten esiintulo lämmittivät EM-uinneissa – vasta yksi suomalainen on kuitenkin rikkonut olympiarajan

Veera Kivirinta varasti show'n EM-uintien päätöshaastattelussa – katso hulvaton kuitti selostajalle

Bingo! Katso hulvaton kooste suomalaisten ampumahiihtäjien tv-haastatteluista

Hirvi, traktori, pälvikalju, kastanja... – Tero Seppälä paljasti syyn Suomen joukkueelta kuultuihin värikkäisiin vertauksiin ampumahiihdon MM-kisoissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat