Suora

  • Digital Racing eSM 2021
  • Navetta on Kristiina Mäkelälle henkireikä: "Lehmät ovat kuin psykologeja"
  • Urheiluruutu

Urheiluhullut: Mitä jääkiekon suurimmalle ongelmalle pitäisi tehdä?

Radio Suomessa kuultavassa Urheiluhullut-ohjelmassa keskustellaan maanantaina jääkiekon isoimmasta ongelmasta, päähän kohdistuneista taklauksista.

jääkiekko
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

Viime viikolla jääkiekon SM-liigassa kuohui, kun kaksi pelaajaa loukkaantui rajujen taklausten seurauksena (siirryt toiseen palveluun). Sen jälkeen alkoi taas kiivas keskustelu siitä, miten päähän kohdistuneet taklaukset saataisiin kitkettyä jääkiekosta.

Pitäisikö sääntöjä muuttaa ja taklaaminen kieltää kokonaan? Mitä tarkoittaa pelaajien keskinäinen kunnioitus? Voiko jääkiekosta tehdä täysin turvallista? Kenellä on vastuu, kun pelaaja loukkaantuu vakavasti?

Urheiluhullut-ohjelmassa pureudutaan syvälle ongelman syihin, seurauksiin ja ratkaisumalleihin. Suorassa lähetyksessä keskustelevat Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen ja Ilta-Sanomien jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén. Keskustelua johdattelee Jussi Paasi. Ohjelmassa kuullaan myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Urheiluhullut maanantaisin Radio Suomessa kello 18.08 ja podcastina Yle Areenassa.

Lue myös:

Kommentti: Verta, kohuja ja kummallisia ehdotuksia - jääkiekon vakavin ongelma nousi taas esiin, mutta yksi asia unohtui

Millainen on taklattavan vastuu Liigassa? Erotuomarijohtajan mukaan sääntö on yksiselitteinen: "Taklaaja vastaa taklauksestaan"

Liiga ei ota kantaa sääntömuutosten tarpeellisuuteen ja pitää taklausten kieltämistä kokonaan liian radikaalina ratkaisuna – "Tämä on impulsiivinen reaktio"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat