1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Jääkiekon miesten SM-liiga

Kärppien slovakialaisvahdille jatkosopimus: "Minulla on hyvä olla täällä"

Patrik Rybar on tehnyt vaikutuksen Kärppien maalilla.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Patrik Rybar HIFK-ottelussa 29.11.2019.
Patrik Rybarin torjuntaprosentti alkukaudella on ollut 93,35.Matti Raivio / AOP

Jääkiekkoliigan kärkijoukkueen Oulun Kärppien maalivahti Patrik Rybar jatkaa Kärppien maalilla myös ensi kaudella, seura kertoi tiistaina. Slovakialainen Rybar, 26, on tällä debyyttikaudellaan torjunut 17 ottelussa prosentilla 93,35, jolla hän on SM-liigan tilastossa toisena seuratoverinsa Justus Annusen jälkeen.

- Minulla on hyvä olla täällä. Joukkuetoverit ja valmennus ovat huippuja. Ari Hilli on hieno maalivahtivalmentaja, joka on auttanut minua kehittymään, Rybar kehuu.

Rybarin ja Annusen (torjuntaprosentti 94,67) johdolla Kärpät on pitänyt vastustajansa nuhteessa: vain 42 päästettyä maalia 28 ottelussa.

– Justus on loistava joukkuekaveri, ja hänestä on tullut hyvä ystävä. Toivon, että voimme yhdessä auttaa joukkuetta menestymään, Rybar sanoo.

Lue myös:

Kansainvälisen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Kalervo Kummola: Vuoden 2023 MM-kisat on mahdollista siirtää pois Venäjältä

TPS:n Sund hiljensi Lappeenrannan Kisapuiston, Lukon Virta kävi kuumana tuomarilinjasta: "Tuomarien valta ratkoa pelejä lisääntyy koko ajan"

Maalivahti Rybarin tunteet kuohuivat Oulun illassa, kun HIFK haki vierasvoiton Kärpistä