KuPS teki sopimuksen MLS-liigassa pelanneen Adjei-Boatengin kanssa

25-vuotiaan ghanalaisen Bismark Adjei-Boatengin sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Veikkausliiga
Bismark Adjei-Boateng
Bismark Adjei-Boateng on pelannut aiemmin muun muassa Norjan liigaa Strömsgodsetissa.AOP

Syksyllä jalkapallon miesten Suomen mestaruuden 43 vuoden tauon jälkeen valloittanut Kuopion Palloseura vahvistaa ensi kaudeksi keskikenttäänsä 25-vuotiaalla ghanalaispelaaja Bismark Adjei-Boatengilla, seura kertoi keskiviikkona. Sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Adjei-Boateng tuli Ghanasta Manchester Cityn junioreihin 17-vuotiaana vuonna 2011. Cityssä ei tie auennut edustusryhmään asti, mutta miehellä on kokemusta Norjan pääsarjan Strömsgodsetista ja sen jälkeen Pohjois-Amerikan liigan MLS:n Colorado Rapidsista. Kahden MLS-kauden aikana Boateng pelasi 38 ottelua.

– Tämä on minulle hyvä askel ja tulen näyttämään, miten hyvä pelaaja olen ja mihin kaikkeen pystyn. Olen keskikenttäpelaaja ja parhaiten minulle sopii rooli, jossa saan osallistua peliin mahdollisimman laajalla alueella. Olen fyysisesti vahva ja juoksuvoimainen pelaaja, mutta osaan myös tehdä teräviä nousuja rangaistusalueelle ja tehdä maaleja, Adjei-Boateng kuvailee itseään.

Lue myös:

Kaikki 12 pääsarjaseuraa saivat lisenssin Veikkausliigaan

Hallitseva jalkapallon suomenmestari teki ensimmäisen pelaajahankintansa tulevalle kaudelle – Usman Sale siirtyy KuPS-paitaan Norjasta

Kotimainen jalkapalloliiga jatkaa samalla sarjasysteemillä – EM-jalkapallosta huolimatta ensi kaudellakaan ei kesätaukoa

KuPSissa Suomen mestaruuden voittanut Tuco palaa SJK:hon – "Pidän tätä toisena kotinani ja poikanikin on syntynyt täällä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat