Suora

  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen pudotuspelit
  • Urheiluruutu
  • Assembly Winter 2020: CS:GO loppuottelu

NHL:ssä jälleen valmentajapotkut: San Jose näytti ovea DeBoerille

San Jose on viides päävalmentajaansa tänä syksynä vaihtanut NHL-seura.

NHL
Peter DeBoer kuvassa
Peter DeBoerin työt San Josen peräsimessä päättyivät. Getty Images

NHL:ssä tappiokierteessä kamppailevan San Josen päävalmentaja Peter DeBoer on saanut potkut. Apulaisvalmentajana toiminut Bob Boughner nousee Sharksin väliaikaiseksi vastuuvalmentajaksi.

San Jose rämpii viiden ottelun tappioputkessa ja on valahtanut läntisen konferenssin häntäpäähän. Uutta nousua haetaan nyt Boughnerin johdolla.

Sharks vaihtoi koko valmennusryhmänsä. Boughner saa avukseen Roy Sommerin, Mike Riccin ja Jevgeni Nabokovin. Boughner on hankkinut päävalmentajakokemusta aiemmin Florida Panthersin peräsimessä.

San Jose on viides NHL-seura, joka on vaihtanut päävalmentajaansa tällä kaudella. Aiemmin syksyllä Dallasin Jim Montgomery, New Jerseyn John Hynes, Calgaryn Bill Peters ja Toronton Mike Babcock saivat väistyä tehtävistään.

Lue lisää:

NHL on myrskyn silmässä, eikä tämän jälkeen mikään ole enää ennallaan – taustalla kuplii myös sopimusvääntö, jossa epäonnistuminen olisi lihavasti voivalle liigalle tuhoisaa

Elämänsä jääkiekkoa pelaava Teuvo Teräväinen hullaannuttaa fanit Carolinassa – uuden lempinimen saanut suomalaistähti aikoo seuraavaksi räjäyttää pankin NHL:n pudotuspeleissä

Kapasen jääaika on pudonnut huomattavasti uuden päävalmentajan alaisuudessa, vaikka suomalaishyökkääjä on yksi joukkueensa tehokkaimmista pelaajista: "Tekee lopulta ison eron"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat