Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Patrik Laineen syöttö tuottikin kauden kymmenennen osuman – Jets murskasi Philadelphia Flyersin

Laine yritti syöttää Mark Scheifelelle, mutta kiekko pomppikin Philadelphian puolustajasta maaliin. Osuman näet kuvaa klikkaamalla. (Kuvalähde: Viasat)

NHL
Patrik Laine iski kauden kymmenennen osumansa
Patrik Laine iski kauden kymmenennen osumansa

Winnipeg Jetsin Patrik Laine iski kauden kymmenennen osumansa, kun Jets jyräsi Philadelphia Flyersin kotonaan 7–3. Winnipegin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla, sillä kaikilla seitsemällä maalilla oli eri tekijä.

Laine iski toisessa erässä Winnipegin 6–1-osuman. Suomalaishyökkääjä pääsi kahdella yhtä vastaan -vastahyökkäykseen yhdessä Mark Scheifelen kanssa ja yritti antaa poikittaissyötön Scheifelelle, mutta kiekko kimposikin sisään Philadelphian puolustajasta Shayne Gostisbeherestä. Osuman näet kuvaa klikkaamalla. (Kuvalähde: Viasat)

Winnipeg ratkaisi voiton juuri toisessa erässä mättämällä neljä perättäistä maalia vain reilussa neljässä minuutissa Philadelphian kavennettua ensin 1–2:een. Jets pääsi pyörittämään ylivoimaa Joel Farabeen napattua viisiminuuttisen estämisestä.

– Se oli pelin suuri hetki. He olivat juuri menneet johtoon. Meidän täytyi ottaa siitä ylivoimasta hyöty irti. Teimme asiat riittävän hyvin ja saimme palkinnon, Jets-kapteeni Blake Wheeler summasi NHL:n verkkosivuilla.

Winnipeg-hyökkääjä Mathieu Perreault loukkaantui tilanteessa pahannäköisesti ja hänet autettiin pois kaukalosta. Hän joutui jättämään pelin kesken.

– Tuo on kaikista vaarallisin tapa pelata kiekkoa. Tulos voi olla todella tuhoisaa. Onneksi tuomareilla oli homma hallussa, Jets-valmentaja Paul Maurice jyrisi.

Laineen osuma syntyi vain 16 sekuntia Winnipegin edellisen maalin jälkeen. Suomalaishyökkääjä on tehnyt nyt tehot 10+21.

Tappio oli Philadelphialle kolmas perättäinen. Se on itäisessä konferenssissa kuudentena. Winnipeg nousi länsilohkon kolmanneksi.

Minnesotalle tappio, Kane teki hattutempun

Kaapo Kähkönen joutui antautumaan neljästi, kun Minnesota kärsi 3–5-tappion Chicago Blackhawksille. Patrik Kane rankaisi Minnesotaa peräti kolmesti. Hattutemppunsa hän viimeisteli laittamalla kiekon tyhjään maaliin ajassa 58.57.

Minnesotan Eric Staal saalisti uransa tuhannen pisteen NHL:ssä, kun hän vastasi joukkueensa 1–2-osumasta avauserässä.

Kähköselle kertyi ottelussa 22 torjuntaa.

Kaikki yön NHL-tulokset löytyvät täältä.

Juttua muokattu 6.43: Laine pääsi läpiajoon Mark Scheifelen kanssa, ei Wheelerin.

Lue myös:

Kommentti: Tyhmyydellä on monet kasvot – NHL-pelaajat maksavat äijäkulttuurista terveydellään!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat