Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Ilmaveivimies iski jälleen! Näin Carolinan venäläistaituri kiepautti kiekon maalin kattoon

Katso Carolinan Andrei Svetshnikovin kauden toinen ilmaveivimaali kuvaa klikkaamalla!

NHL
NHL:n ilmaveivimies iski jälleen
NHL:n ilmaveivimies iski jälleen

Andrei Svetshnikov vastasi Winnipegin ja Carolinan NHL-kamppailun komeimmasta suorituksesta. 19-vuotias venäläispelaaja taituroi jo kauden toisen ilmaveivimaalinsa, kun hän veivasi Hurricanesin 3–2-johtoon ottelun toisessa erässä.

Svetshnikov teki NHL-historian ensimmäisen ilmaveivimaalin lokakuussa.

– Olen harjoitellut tätä ahkerasti. Yritän vain lyödä kiekon sisään niin nopeasti kuin vain mahdollista. Ehkä pääsen yrittämään samaa seuraavassakin ottelussani, Svetshnikov hymyili.

Carolina juhli 6–3-vierasvoittoa Winnipegistä. Sebastian Aholla oli 2+1 tehopisteen ilta Hurricanesin paidassa. Aho äimisteli huikaisevia taitojaan esitellyttä Svetshnikovia.

– Täysin uskomatonta! Hän on tehnyt jo kahdesti sen, mihin vain harvat pelaajat pystyvät edes kerran. Todella vaikuttavaa, suorastaan epätodellista, Aho hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Videon kuvalähde: Viasat.

Lue lisää:

Sebastian Aho takoi kovat tehot – Patrik Laineen Winnipeg sai kyytiä kotijäällään

Kommentti: Ongelmien jälkeen Patrik Laine epäili, ettei Winnipegin kaudesta ole menestyssaagaksi – Jetsin rikkinäinen pukukoppi korjaantui, kun kapteeni paljasti heikkoutensa

Leijonien kultavahti jahtaa NHL-unelmaansa autioituvassa kaupungissa – "Haluan katsoa tämän kortin loppuun saakka ja uskoa, että minun päiväni tulee vielä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat