Hyppää sisältöön

Aleksander Barkov rikkoi jo 40 tehopisteen rajan – Erik Haula palasi kaukaloon

Polvivammastaan toipunut Erik Haula palasi Carolinan kokoonpanoon.

Aleksander Barkov on tehnyt kovaa jälkeä NHL:ssä. Kuva: Getty Images

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers porskutti 4–2-vierasvoittoon Carolina Hurricanesista jääkiekon NHL-kierroksella. Barkov rikkoi jo 40 tehopisteen rajan hankkimalla syöttöpisteen Jonathan Huberdeaun 3–0-osumaan. Barkovin koko kauden teholukemat ovat nyt 11+29=40.

Polvivammastaan toipunut Erik Haula palasi Carolinan kokoonpanoon. Hurricanesin Teuvo Teräväisen tilastoihin kirjattiin syöttöpiste, kun hän oli mukana Nino Niederreiterin kavennuksessa 3–1:een. Sebastian Aho jäi ilman tehomerkintöjä.

Floridan maalihirmu Noel Acciari onnistui tekemään hattutempun kahdessa edellisessä ottelussa, mutta Carolinaa vastaan hän joutui tyytymään yhteen maaliin.

Korpisalo torjuu voittoja

Columbuksen maalivahti Joonas Korpisalo torjui tilastoihinsa neljännen perättäisen voiton, kun Blue Jackets kellisti kotikentällään New Jersey Devilsin maalein 5–1. Korpisalolle kertyi ottelussa 21 torjuntaa.

– Näissä viime peleissä minulla ei ole ollut mitenkään hirveästi töitä, Korpisalo kiitteli kenttäpelaajia joukkueen seitsemään otteluun venähtäneestä pisteputkesta.

– Näen kiekot hyvin ja puolustus siivoaa hienosti kiekot maalinedustalta. Pelaajat taistelevat maalin edessä ja takovat maaleja.

Tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand viimeisteli kaksi Columbuksen maaleista. Hän on kasannut neljästä Columbuksen viime ottelusta seitsemän tehopisteen saaliin.

Lue lisää: