Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Dartsin sensaationainen iski taas – nyt kaatui jo iso nimi

Englantilainen Fallon Sherrock nappasi jo toisen voittonsa dartsin MM-kisoissa Lontoossa.

darts
Fallon Sherrock kuvassa
Fallon Sherrock on saavuttanut komeita voittoja dartsin MM-kisoissa. Getty Images

Fallon Sherrock teki viime tiistaina historiaa kaatamalla miesvastustajansa dartsin MM-kisojen ensimmäisen kierroksen ottelussa. Myöhään lauantai-iltana dartsyhteisö kohisi jälleen, kun Sherrock otti seuraavan päänahkansa 11:nneksi sijoitetusta Itävallan Mensur Suljovicista.

Naisten pääsy PDC-liiton MM-kisoihin on ollut ylipäätään harvinaista ja Sherrockin kaksi voittoa ovat siis ensimmäiset, jotka naispelaaja saa miehestä MM-mittelöissä.

Viimeisin voitto tuli jälleen komean peliesityksen jälkeen. Sherrockin kolmen tikan keskiarvo oli yli 90, jolla hän tosin jäi hieman Suljovicista, mutta legien päättämisessä 25-vuotias Sherrock oli murhaavan tehokas: tuplat löytyivät lähes 69 prosentin varmuudella.

Pelin kuluessa Sherrock teki hienon 131-poikkaisun ja ratkaisevassa erässä kylmäpäinen miltonkeynesiläinen upotti viimeisen tikan häränsilmään. Legivoittoihin mahtui yksi 11-tikkainen ja kuuden ensimmäisen tikan maksimitulos.

– Tunsin oloni mukavaksi ja nautin kaikesta, haluan taas vain mennä heittopaikalle ja pelata, Sherrock totesi Sky Sportsin haastattelussa.

Joulunpyhien jälkeen Sherrock kohtaa kolmannen kierroksen ottelussa kovaa nousua dartsin huipulle tekevän englantilaisen Chris Dobeyn.

Lue lisää:

Dartsin MM-kisoissa historiallinen hetki - naispelaaja voitti miehen ensimmäisen kerran

Marko Kantele taisteli, mutta dartsin MM-kisat jatkuvat ilman suomalaista

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat