Suora

  • eEuro 2021 -karsinnat
  • Urheiluruutu

Tottenham-luotsi José Mourinho ei sulattanut tähtipelaajansa punaista korttia – kuittasi sarkastisesti: "Rüdigerin kylkiluut murtuivat varmasti"

Chelsea vei vauhdikkaan Lontoon paikallistaiston 2–0.

Englannin Valioliiga
José Mourinho oli pettynyt mies.
AOP

Marraskuussa Tottenhamin peräsimeen hypännyt José Mourinho sai katsella lähietäisyydeltä, kuinka hänen entinen seuransa haki Spursin kotistadionilta 2–0-voiton Willianin kahdella osumalla.

Lopputulos ei miellyttänyt portugalilaisluotsia, joka oli erityisen pettynyt tähtipelaajansa Son Heung-minin ulosajoon. Son katseli tunnin pelin jälkeen punaista korttia potkaistuaan maasta Chelsean Antonio Rüdigeriä. Saksalaispuolustaja kaatui maahan alavatsaansa ja kylkeään pidellen.

Mourinho ei kuitenkaan katsonut tilannetta ulosajon arvoiseksi.

– Toivon, että Rüdiger toipuu murtuneista kylkiluista. Koska hänen kylkiluunsa murtuivat varmasti, Mourinho aloitti sarkastisesti Sky Sportsin haastattelussa.

– Sonin tilanne käsiteltiin huonosti. Tuomarin täytyisi varoittaa Rüdigeriä. Son ei reagoinut aggressiivisesti. Onko Rüdigerillä murtuneet kylkiluut ja onko hän menossa sairaalaan? Joku kutsuisi temppua fiksuksi, Mourinho mouhosi puolestaan BBC:lle. (siirryt toiseen palveluun)

Rasismi keskeytti ottelun hetkeksi

Sonin punainen kortti ei ollut ainoa asia, mikä Lontoon illassa puhutti. Myös Chelsean rangaistuspotkusta käytiin keskustelua, kun Tottenham-vahti Paulo Gazzaniga törmäsi Marcos Alonsoon. Ensin erotuomari Anthony Taylor näytti vapaapotkua Tottenhamille, mutta VAR-tuomion jälkeen tilanne kääntyi Chelsean pilkuksi.

– Mielestäni pilkusta olisi pitänyt antaa punainen kortti. En usko, että hän teki sitä tarkoituksella, joten ymmärrän, ettei sitä annettu. Sonin tapauksessa kyse oli punaisesta kortista, hän poltti päreensä, Chelsean manageri Frank Lampard sanoi BBC:lle.

Sonin punaista korttia seurasi ikävä tapahtuma, kun saksalaispuolustaja joutui kuuntelemaan katsomosta rasistista huutelua. Hän kertoi asiasta kapteeni Cesar Azpilicuetalle, joka välitti viesti erotuomari Taylorille. Ottelu keskeytyi hetkeksi ja yleisöä kuulutettiin käyttäytymään.

– Tony tuli luokseni ja kertoi kuulleensa apinahuutelua. Kerroin siitä tuomarille. Meidän täytyy työskennellä yhdessä kitkeäksemme ongelman niin jalkapallossa kuin elämässäkin.

Lue myös:

Willian auttoi Chelsean voittoon tapahtumarikkaassa Lontoon paikallistaistossa – VAR antoi Chelsealle pilkun ja ajoi Sonin ulos, rasistiset huudot keskeyttivät pelin

Jose Mourinho hyppää Tottenhamin ruoriin – korvaaja Mauricio Pochettinolle löytyi nopeasti: "Luotamme, että hän tuo uskoa pukuhuoneeseen"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat