Suora

  • Monza, EK 4 - live
  • Elävä arkisto esittää
  • Monza, EK 5 - live
  • Mäkihypyn MC: Nizhni Tagil, karsinta
  • Nizhni Tagil, miesten karsinta
  • Ruka, hypyt
  • Urheiluruutu
  • Monza, päiväkooste
  • Urheiluruutu

Katso hurja tilanne, jossa Suomen ykkössentteri Kupari loukkaantui – Helminen ei osannut vielä kommentoida, jatkuuko hyökkääjän turnaus

Nuorten Leijonien ykkössentteri Rasmus Kupari loukkaantui MM-ottelussa Ruotsia vastaan.

Jääkiekon nuorten MM 2020
Rasmus Kupari, loukkaantuminen U20-kisoissa Ruotsia vastaan 26.12.2019

Suomen joukkuetta koetteli pahannäköinen loukkaantuminen heti alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-avauksessa, kun Nuorten Leijonien ykkössentteri Rasmus Kupari loukkaantui kolmannessa erässä Ruotsia vastaan.

Philip Broberg taklasi Kuparia kovaa keskialueella hieman ennen päätöserän puoliväliä. Tilanteessa Kuparin vasen polvi tärähti lujaa Brobergin takapuoleen. Suomalaishyökkääjä jäi osuman jälkeen makaamaan jäähän ja piteli polveaan. Hänet talutettiin ulos kaukalosta, mutta vaihtoaitiosta pukusuojaan Kupari käveli omin jaloin.

Tuoreeltaan ottelun jälkeen Suomen päävalmentaja Raimo Helminen ei osannut kommentoida, kuinka Kuparin kävi. Helminen ei itse nähnyt tilannetta, jossa Kupari loukkaantui.

– En osaa sanoa Kuparin tilanteesta. Pitää kysyä lääkäriltä, Helminen kommentoi.

Suomi johti ottelua 2–1 Kuparin loukkaantumiseen saakka. Päätöserän lopussa Ruotsi tasoitti ottelun 2–2:een. Voiton Ruotsille varmisti vasta 17-vuotias Alexander Holtz. Hän laukoi voitto-osuman viisi sekuntia ennen jatkoajan päättymistä.

Suomen maajoukkue on jo leimannut kaikki pelipassit MM-turnaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei MM-kisoihin voida enää hälyttää Kuparille paikkaajaa, mikäli hänen turnauksensa on ohi.

Seuraavan kerran Nuoret Leijonat pelaa lauantaina, kun joukkue saa vastaansa Slovakian. Ottelu alkaa kello 16 ja se näytetään suorana TV2:ssa ja Yle Areenassa.

MM-kisat pelataan Tšekissä Trinecissä.

Lue myös:

Annunen liekehti Nuorten Leijonien maalilla, mutta Ruotsi vei pidemmän korren – voittomaali syntyi vain viisi sekuntia ennen jatkoajan loppua

Kommentti: Hejsan, jag heter Justus! Nuorten Leijonien maalivahti esitteli itsensä tyylillä – mutta oli lopulta mahdottoman tehtävän edessä

Ilmaveivispesialisti iski nyt maajoukkueessa! Höglander tasoitti pelin Nuoria Leijonia vastaan mielettömällä osumalla

Uskomatonta epäonnea! Tšekin huippuhyökkääjä loukkaantui MM-kisojen ensimmäisessä vaihdossaan – lähde: turnaus on ohi

Suomalainen nuori jääkiekkotähti ei häpeä, vaikka NHL:n ovi ei heti avautunutkaan: "Moni suomalainenkaan ei tiedä, miten kova sarja AHL on"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat