Norwichin päävalmentaja kertoi huolestuttavan tiedon Pukin vaihtamisesta keskiviikkoillan pelissä: "Toivon, ettei kyse ole mistään vakavasta"

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke otti Teemu Pukin vaihtoon Crystal Palace -ottelun loppuhetkillä keskiviikkona.

Teemu Pukki otettiin vaihtoon keskiviikkoillan ottelussa 83. minuutilla. Kuva: AOP

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Norwichin päävalmentaja Daniel Farke valotti, miksi hän vaihtoi Teemu Pukin pois kentältä Crystal Palace -ottelun lopulla keskiviikkona. Ottelu päättyi 1–1-tasapeliin.

Pukin ilta kentällä päättyi 83. minuutilla, kun Marco Stiepermann korvasi hänet. Farken mukaan vaihdossa oli kyse pakkoraosta.

– Minun oli pakko vaihtaa Pukki, koska hän tunsi jotain takareidessään. Emme ota mitään riskejä FA Cupin kanssa, Farke sanoi Norwichin kotisivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Farke ei osannut heti pelin jälkeen sanoa, kuinka vakavasta vammasta on kyse.

– Toivon, ettei kyse ole mistään vakavasta. Meidän täytyy odottaa lääkäreiden ja fysioterapeuttien lausuntoa, vielä on liian aikaista tehdä päätelmiä.

Tasapelillään Norwich jumittui yhä tiukemmin Valioliigan viimeiseksi. Nousijajoukkue on kerännyt 21 ottelusta vain 14 pistettä. Toiseksi viimeisenä olevaan Watfordiin Norwichilla on matkaa viisi pistettä.

Norwichilla on Valioliiga-kautta jäljellä 17 ottelua. Kauden viimeisen liigapelinsä joukkue pelaa toukokuun puolivälissä.

Farke myönsi, että säilyminen Valioliigassa vaatisi ihmeen. Seuraava liigaottelu on ohjelmassa vasta ensi viikolla, sillä lauantaina Norwich kohtaa Prestonin FA Cupissa. Kokoonpanomuutoksia on luvassa.

– Haluamme mennä seuraavalle kierrokselle, mutta meillä on ollut neljä peliä kymmenessä päivässä. Se on paljon monille pelaajille. Nyt kierrätämme pelaajia vähän, mutta tarvitsemme silti vahvan aloittavan kokoonpanon.

Lue myös: