Teemu Pukki kärsii kahdesta eri vammasta: lauantain cup-ottelu jää väliin, pidempikin huili uhkaa

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke vahvisti, että Teemu Pukki kärsii takareisi- ja varvasvaivoista eikä pelaa FA Cupissa viikonloppuna.

Teemu Pukilla on loukkaantumishuolia. Kuva: AOP

Norwichin Teemu Pukki ei pysty pelaamaan lauantaina jalkapallon Englannin FA Cupin ottelussa Prestonia vastaan. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke vahvisti asian lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Pukki otettiin vaihtoon keskiviikkona Valioliigan ottelussa Crystal Palacea vastaan, kun hän tunsi kipua takareidessään. Farken mukaan Pukkia vaivaa edelleen myös varvasvamma, jonka hän sai joulukuun puolivälissä.

– Teemu ei pelaa huomenna, hänellä on vaivaa takareidessä. Hänellä on ongelmia myös varpaan kanssa. En pysty arvioimaan, onko hän pelikunnossa ensi viikolla Manchester Unitedia vastaan, Farke sanoi Norwich Evening Newsin (siirryt toiseen palveluun) mukaan.

– Seuraavan viikon Bournemouth-ottelu voi olla realistisempi ajankohta paluulle.

Norwichin tilanne Valioliigan hännillä on tukala, sillä joukkue on valahtanut jo seitsemän pisteen päähän putoamisviivasta. Uudenvuodenpäivänä Norwich pelasi 1–1 tasapelin Crystal Palacea vastaan.

Lue myös: