Suomi jahtaa tänään MM-pronssia Ruotsia vastaan – veikkaa avausmaalin tekijää ja voit voittaa Leijonien pelipaidan!

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen ja Ruotsin välisen MM-pronssiottelun avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa. Ottelu välitetään suorana TV2:ssa ja Areenassa.

Jääkiekon nuorten MM 2020
Nuoret Leijonat juhlii Ruotsia vastaan
Juhliiko Nuoret Leijonat tänään Ruotsia vastaan?Petr Sznapka / Lehtikuva

Nyt voit veikata jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-turnauksen Ruotsi–Suomi-pronssiottelun avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa. Suomi ja Ruotsi kohtaavat sunnuntaina klo 16.00 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan Ostravassa Tshekissä.

Oikean yhdistelmän (tekijä, syntyaika) veikanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita.

Avausmaaliveikkauksen säännöt:

Kisaan osallistutaan alla olevalla lomakkeella ja Yle Tunnuksella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Voittaja arvotaan täysin oikean yhdistelmän (maalintekijä ja syntyaika) veikanneista. Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi oikeaa maalintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa maalintekijää oikein, voittaa lopulta ensimmäisenä oikeaa aikaa (tai lähimmäs sitä) veikannut pelaaja. Omien maalien kohdalla ratkaisevaa on viralliseen pöytäkirjaan maalintekijäksi merkitty pelaaja.

Osallistu kisaan kirjautumalla ensin Yle Tunnuksella (sivun ylälaita), tee sen jälkeen veikkauksesi ja muista jättää nimimerkkisi ja paikkakuntasi rivisi yhteydessä.

Veikkausaika päättyy, kun ottelu alkaa kello 16.00 jälkeen. Yhdellä Yle Tunnuksella kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Ottelua voit jännittää Yle TV2:n lisäksi suorana tietenkin Urheilu-Areenassa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat