Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Teemu Rannikon loukkaantuminen himmensi Vilppaan voitonjuhlia

Salolaisjoukkue otti yhdennentoista peräkkäisen kotivoittonsa Korisliigassa.

Korisliiga
Teemu Rannikko
Teemu RannikkoAOP

Miesten Korisliigassa kakkosena oleva Salon Vilpas otti yhdennentoista peräkkäisen kotivoittonsa, kun Kouvot kaatui 93–82.

Peli oli kaksijakoinen. Kouvot piti johtoa ensimmäisellä puoliskolla, mutta Vilpas rykäisi heti kolmannen jakson alkuun kirin, joka tuotti parhaimmillaan 15 pisteen eron. Se riitti pitämään Kouvot takana loppuun asti.

– Alku oli meiltä tosi nihkeä, mutta kolmannella jaksolla intensiteettimme nousi ja saimme aikaan eron, joka riitti, kertasi Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen.

Vilppaan voittoa himmensi pelinrakentaja Teemu Rannikon polvivamma. Vilppaan tehokkaimpia olivat Henri Kantonen 18:lla ja DJ Laster 15 pisteellä. Derrick Barden heitti Kouvoille 31 ja David Gonzalvez 14 pistettä.

Karhu Basket vahva kotonaan

Kauhajoen Karhu Basket otti yhdeksännen peräkkäisen kotivoittonsa, kun se kukisti Lahti Basketballin 88–67.

Kotivoitto pohjustettiin jo ensimmäisellä neljänneksellä, jonka Karhu Basket voitti peräti 24–4. Seuraavat jaksot pelattiin tasaisesti, ja ero pysytteli parissakymmenessä pisteessä.

Okko Järvi heitti kotijoukkueelle 21 pistettä ja Cameron Jones 18. Logan McLane teki lahtelaisille 13 ja Tuomas Hirvonen sekä Taylor Johns 12 pistettä.

Lue myös:

Kouvot ei yllättänyt Seagullsia toistamiseen

Lahti Basket taas Katajaa parempi – "Huolestunut olen, kun kasetti hajoaa peleissä"

Korisliigan runkosarjaotteluiden vähentäminen aiheuttaa seuroille notkahduksen – kilpailujohtaja: "Joukkueet säilyvät elinvoimaisena"

Pyrintö parempi Pirkanmaan paikallispelissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat