Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Krista Pärmäkoski ja Ristomatti Hakola palaavat kilpaladuille Dresdenin sprinteissä viikonloppuna

Hiihdon maailmancup jatkuu Dresdenissä Saksassa, jossa kilpaillaan lauantaina henkilökohtainen sprintti ja sunnuntaina parisprintti.

hiihto
Krista Pärmäkoski
AOP

Maastohiihdon maailmancup jatkuu Tour de Skin jälkeen Dresdenissä Saksassa, jossa kilpaillaan viikonloppuna sprinteissä. Lauantaina 11. tammikuuta ohjelmassa on henkilökohtainen sprintti ja sunnuntaina parisprintti.

Sairastumisen takia Tourilta vetäytynyt Krista Pärmäkoski palaa Dresdenissä kilpailuihin ensi kertaa joulukuun puolenvälin jälkeen. Myös Ristomatti Hakola kilpailee ensimmäistä kertaa joulun jälkeen.

– Tänään otettiin koneesta jo tehoja irti, Pärmäkoski kirjoitti Instagramissa viikonloppuna.

Naisten maajoukkueessa hiihtävät myös Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä ja Tiia Olkkonen. Miehissä Hakola saa seurakseen Joni Mäen, Verneri Suhosen ja Lauri Vuorisen.

Yhdistetyn maailmancup palaa joulutauolta Italian Val di Fiemmessä, jossa Suomea edustavat Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Arttu Mäkiaho ja Wille Karhumaa.

Val di Fiemmessä kilpaillaan myös miesten mäkihypyn maailmancupissa, jossa mukana ovat Andreas Alamommo ja Jarkko Määttä. Naisten maailmancup jatkuu Sapporossa Japanissa. Joukkueeseen on nimetty Susanna Forsström, Julia Kykkänen ja Jenny Rautionaho.

Lue myös:

Suomalainen hiihto ei ole pysynyt pelissä mukana – Sami Jauhojärvi vaatii harjoitteluun muutosta: "Pelkällä hapenotolla ei pysty enää myllyttämään näissä kisoissa"

Kymppisakki jäi suomalaishiihtäjiltä haaveeksi – Niskanen myönsi: "Keula on järjettömän kova"

Pärmäkosken torstaina puhjenneet sairausoireet vaativat joukkueelta erikoisjärjestelyjä – "En pidä kauhean todennäköisenä sitä, että muille tulisi ongelmia"

Johaug tyylitteli uransa kolmanteen Tour de Skin voittoon vahvalla loppunousulla – löi viimeisellä etapilla haastajat yli 50 sekunnilla

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat