Kontinen ja tilapäispari Skugor etenivät Dohassa jo välieriin

Brittiveljekset Neal ja Ken Skupski taipuivat tunnin ja 45 minuutin ottelun jälkeen.

tennis
Henri Kontisen pari Dohan ATP-turnauksessa 2020 on kroatialainen Franko Skugor.
Franko Skugor on ollut voitokas pari Henri Kontiselle toistaiseksi.AOP

Henri Kontisen ja kroatialaisen Franko Skugorin toinenkin ottelu Qatarin ATP-turnauksen nelinpelissä sujui voitokkaasti. Kaksikko löi Dohan puolivälierässä tunnin ja 43 minuutin taistelun jälkeen Neal ja Ken Skupskin lukemin 6–7(2–7), 6–4, 13–11.

Avauserä eteni tasaisissa merkeissä katkaisupeliin, jossa brittiveljekset olivat selvästi etevämpiä. Toisessa erässä turnauksen toiseksi sijoitetut Kontinen ja Skugor saivat alkuun murron, mutta Skupskit kuittasivat sen heti perään. Toinen murto toi suomalais-kroatialaiselle parille lopulta erävoiton.

Pelin ratkaisseessa superkatkaisupelissä edettiin tasatahtiin tilanteeseen 11–11, mutta lopulta Kontinen ja Skugor olivat tiukassa pelissä hieman etevämpiä.

Välierässä Kontinen ja Skugor pelaavat turnauksen kolmanneksi sijoitettua intialais-hollantilaista paria Rohan BopannaWesley Koolhof vastaan.

Skugor on Kontisen tilapäispari, sillä australialaisen John Peersin tänä vuonna korvaava saksalainen Jan-Lennard Struff on pelaamassa kaksinpeliä ATP Cupissa Australiassa. Kontinen ja Struff pelaavat yhdessä ensimmäisen kerran 20. tammikuussa alkavassa Australian avoimessa turnauksessa Melbournessa.

Lue myös:

Emil Ruusuvuorelle vakuuttava voitto turnauksen kolmossijoitetusta Australiassa

Henri Kontinen ja kroatialaispari avasivat vuoden helpolla voitolla Dohassa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat