Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen lohkovaihe, perjantai
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov

Chicagolle kuudes perättäinen tappio, Markkanen Bullsin neljänneksi paras pistemies

Lauri Markkanen heitti Indianaa vastaan 11 pistettä.

NBA
Aaron Holiday ja Lauri Markkanen taistelevat pallosta.
Lauri Markkanen sai Indianaa vastaan 34 minuuttia. Getty Images

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on hävinnyt kotonaan Indiana Pacersille pistein 105–116. Tappio oli Bullsille kuudes peräkkäinen.

Bullsin Zach LaVine heitti ottelussa peräti 43 pistettä ja kahmi kuusi levypalloa. LaVine ylitti 40 pistettä toisen kerran tällä kaudella.

Nilkkavaivaisena pelannut Markkanen joutui tyytymään 11 pisteeseen, viiteen levypallon ja neljään koriin johtaneeseen syöttöön. 34 minuuttia pelannut Markkanen oli Chicagon neljänneksi paras pistemies. Markkanen pussitti kuudesta kolmosyrityksestä sisään kolme. Pelitilanneheitoista hän kirjasi saldon 4/9.

– En ajattele sitä (nilkkavaivaa) pelin aikana. Olen varma, että jotkut liikkeet eivät ole niin räjähtäviä kuin normaalisti. Valinta on minun. Haluan pelata ja auttaa joukkuetta, Markkanen tuumi NBC Sportsille.

Vierasjoukkue Pacers otti pelin komentoonsa avausneljänneksen jälkeen, eikä missään vaiheessa enää päästänyt Bullsia johtoon.

Pacersilta vauhdissa oli varsinkin sentteri Myles Turner (27/14), jolle ei löytynyt pysäyttäjää korin lähellä.

Kuusi peräkkäistä tappiota ei ole Bullsin historian surkein saldo NBA:ssa, mutta tuo monille pelaajille mieleen muistoja viime kaudesta. Tuolloin joulu-tammikuun taitteessa joukkue hävisi kymmenen peliä peräkkäin, joten vuosi 2020 on käynnistynyt yhtä tutuissa tunnelmissa kuin edellinen.

– Meidän täytyy löytää keinot ottaa yksi voitto ja päästä ulos tästä tilanteesta. On aivan selvää, että tämä on turhauttavaa. Meidän täytyy vain keksiä, kuinka saamme raavittua voiton, Bullsin LaVine kertoi ESPN:lle.

Bullsilla on mahdollisuus tappioputkensa katkaisuun välittömästi ensi yönä, kun joukkue matkustaa Detroitiin kohtaamaan Pistonsin.

Lue myös:

Bullsille jo viides perättäinen tappio, Markkanen heitti 14 pistettä

Lauri Markkanen Bullsin paras pistemies nilkkavammasta huolimatta – Dallas kuitenkin vahvempi Luka Dončićin johdolla

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat