1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Veikkausliiga

Maajoukkuepelaaja Rasmus Schüller palaa HJK:hon kahden vuoden sopimuksella

Schüller pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikan MLS-liigan Minnesota Unitedissa.

Rasmus Schüller pelasi Kreikkaa vastaan EM-karsintaottelussa. Kuva: Getty images

Miesten jalkapalloliigan HJK on hankkinut nimekkään ja tutun vahvistuksen keskikentälleen. Maajoukkueen vakiomiehiin kuuluva Rasmus Schüller, 28, tekee paluun helsinkiläisseuraan, jota hän edusti vuosina 2012–15 ja 2017. HJK kertoi Schüllerin kaksivuotisesta sopimuksesta lauantaina sivuillaan.

Hongan kasvatti Schüller pelasi viimeksi Pohjois-Amerikan MLS-liigan Minnesota Unitedissa, jossa sopimus päättyi vuodenvaihteeseen.

– Hienoa saada seuran jo entuudestaan hyvin tunteva ja parhaassa peli-iässä oleva paluumuuttaja vahvistamaan joukkuetta. Hän on vahva kaikissa pelin vaiheissa ja tuo paljon laatua joukkueen pallolliseen pelaamiseen, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula sanoi seuran tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

– Minulla on pelkästään hyviä muistoja HJK-ajoiltani. Monta Suomen mestaruutta ja Suomen cupia palkintokaapissa.. Tosi ilolla palaan tänne kotiin, Schüller kommentoi.

Lue myös:

SJK:n Jesse Sarajärvi sairastui vakavasti ja jättää jalkapallon – "Viime vuodet on olleet niin vaikeita sairauden kanssa"

FC Haka vahvistuu yhdysvaltalaisella maalivahdilla – päävalmentaja Teemu Tainio: "Hän vakuutti meidät testijakson aikana"