Suora

  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen pudotuspelit
  • Rallin SM, Mikkeli
  • Urheiluruutu
  • Assembly Winter 2020: CS:GO loppuottelu

Lauri Markkanen upotti tärkeitä koreja – Bulls katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa

Lauri Markkanen sai 28 minuuttia vastuuta Detroit-pelissä.

urheilu
Lauri Markkanen kuljettaa palloa
Markkanen upotti päätösneljänneksellä kaksi tärkeää koria.Getty Images

Lauri Markkasen Chicago Bulls on katkaissut koripallon NBA-kauden pisimmän tappioputkensa. Kuusi edellistä otteluaan hävinnyt Bulls voitti vieraissa Detroit Pistonsin luvuin 108–99.

Voitto on Chicagolle kalenterivuoden 2020 ensimmäinen. Edellisen kerran joukkue voitti 28. joulukuuta.

Markkanen teki 14 pistettä, otti seitsemän levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä. 28 minuuttia pelannut Markkanen oli Bullsin kolmanneksi paras pistemies. Neljästä kolmosyrityksestä hän upotti sisään kaksi. Pelitilanneheitot hän pussitti sisään saldolla 6/11.

Nilkkavaivasta kärsivä Markkanen pelasi lauantain vastaisena yönä 33.58, mutta seuraavassa ottelussa peliaikaa kertyi vain 28.14 eli pari minuuttia alle kauden keskiarvon.

Zach LaVine oli tuttuun tapaan Bullsin paras pistemies 25 pisteellään. Joukkueen hahmoihin kuului vaihtomies Luke Kornet, joka teki 15 pistettä, niistä peräti 12 avausneljänneksellä. Detroitin pelaajista entinen Chicago-tähti Derrick Rose teki 20 pistettä.

Bulls otti johtoaseman avausneljänneksen puolivälissä ja kasvatti sen nopeasti yli 10 pisteeseen. Bulls ei enää johdosta luopunut, vaikka Detroit kävi päätösneljänneksellä vain kahden pisteen päässä. Markkanen upotti neljännellä neljänneksellä kaksi tärkeää koria Pistonsin hengittäessä niskaan.

– Mielestäni meidän energia avausneljänneksellä oli kenties ero pelissä. En ollut tyytyväinen pelin alkuun edellisenä iltana (Indianaa vastaan). Pidin muutoksesta, jonka teimme, Chicagon päävalmentaja Jim Boylen paalutti ESPN:n mukaan.

Chicago on ollut viheliäinen vastustaja Detroitille. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa, ja joka kerta voitto on mennyt Bullsille. Chicagon 14 voitosta siis lähes joka kolmas on tullut Pistonsin kustannuksella.

Chicago nousi itälohkon sarjataulukossa Detroitin ohi kymmenenneksi.

Lue myös:

Chicagolle kuudes perättäinen tappio, Markkanen Bullsin neljänneksi paras pistemies

Chicagolle kuudes perättäinen tappio, Markkanen Bullsin neljänneksi paras pistemies

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat