Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Naisten normaalimatka, Pokljuka
  • Mäkihypyn miesten karsinta, Zakopane
  • Mäkihypyn MC: Zakopane, miesten karsinta
  • Rallin MM, Monte Carlo, päiväkooste
  • Urheiluruutu

Pärmäkoski jättää väliin Vantaalla järjestettävän Suomen Cupin

Krista Pärmäkoski ei matkusta Dresdenistä Suomeen.

hiihto
Krista Pärmäkoski
Pärmäkoski kokee Keski-Euroopassa harjoittelun parempana vaihtoehtona.Lehtikuva / Vesa Moilanen

Suomen naisten maastohiihtomaajoukkueen kärkiurheilija Krista Pärmäkoski ei osallistu tiistaina ja keskiviikkona Vantaalla järjestettäviin Suomen Cupin kilpailuihin. Hän matkustaa Saksan Dresdenin maailmancupin kilpailuista lähemmäs Nove Meston maailmancupin kilpailupaikkaa eikä käy välillä Suomessa, hiihtäjän verkkosivuilla kerrotaan.

Pärmäkoski jätti väliin vuodenvaihteen Tour de Skin ja harjoitteli Lahdessa. Lumiolosuhteet Suomessa ovat niin heikot, että Pärmäkoski kokee Keski-Euroopassa harjoittelun parempana vaihtoehtona. Nove Mestossa kilpaillaan jo lauantaina, joten aika Suomessa jäisi vähiin.

– Suomessa ehtisi olla vain neljä päivää, joista kaksi kuluisi puoliksi matkustuksiin. Tällä ratkaisulla minimoidaan matkustaminen ja päästään varmempiin lumiolosuhteisiin. Nove Meston maailmancup on tärkeä viikonloppu, joten haluan valmistautua siihen mahdollisimman huolellisesti, Pärmäkoski avasi ratkaisuaan.

SM-mitaleista hiihdetään tammi-helmikuun vaihteessa Vöyrissä, ja siellä Pärmäkoski aikoo olla mukana.

Suomen cupin hiihtoja voi jännittää tiistaina Ylen kanavien välityksellä. Naisten kisa nähdään TV2:ssa ja Areenassa kello 18 ja miesten koitos alkaa kello 19.45. Myös ensi viikonlopun Nove Meston hiihtokisoja voi jännittää suorana Ylen kanavien välityksellä.

Lue myös:

Ristomatti Hakola on uransa vaikeimmassa tilanteessa: “Aika hukassa on mies tällä hetkellä”

Päivän suomalaisyllättäjä kävi kesällä läpi todella raskaita hetkiä – hiihtää nyt uransa parasta kauttaan:“Jossain vaiheessa pelkäsin, mitä tulee”

Krista Pärmäkoski otti kaatumisen omaan piikkiinsä – Suomen hiiihtotähti valmistautui poikkeuksellisella tavalla kaupunkisprinttiin 12 vuoden tauon jälkeen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat