Suora

  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen lohkovaihe, perjantai
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov
  • Hävinnyt hymy: Jesse Puljujärvi kadotti ilon NHL:ssä - palatessaan hän haluaa olla oikeasti valmis
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Hirvonen ja Herola tykittivät kovinta vauhtia ja tekivät komean nousun parisprintissä – Suomen kakkosjoukkuekin ladulla neljänneksi nopein

Norjan Jörgen Graabak ja Jarl Magnus Riiber veivät voiton yhdistetyn pariviestistä ylivoimaiseen tyyliin. Suomalaisten suksi oli jälleen syönnillään.

yhdistetty hiihto
Eero Hirvonen ja Ilkka Herola Seefeldin pariviestissä.
Vesa Moilanen / Lehtikuva

Ilkka Herola ja Eero Hirvonen tekivät hurjan nousun ja sijoittuivat kuudenneksi yhdistetyn pariviestissä Italian Val di Fiemmessä.

Kaksikko oli mäkiosuuden jälkeen sijalla 12 ja 1.52 kärjestä, mutta vahva hiihto yhdessä Italian ykkösjoukkueen kanssa nosti paria tuloslistalla.

Ankkuriosuudelle Hirvonen lähti taistelemaan Italian ja Saksan kakkosjoukkueen kanssa, mutta pääsi loppusuoralla suorastaan laskettelemaan. Norjan kakkosjoukkue vei viidennen sijan, eikä jättänyt Hirvoselle mahdollisuuksia ehtiä uhkaamaan.

Suomen ykkösjoukkue oli kisan hiihtoajoissa paras ja 12. sijoittunut kakkosjoukkue Arttu Mäkiaho-Wille Karhumaa neljänneksi kovin.

Kisan ylivoimainen ykkönen oli Norjan ykkösjoukkue Jörgen GraabakJarl Magnus Riiber. Graabak lähti ladulle kaksi sekuntia Japanin Ryoto Yamamoton perään, mutta repi tähän eroa jo ensimmäisellä 1,5 kilometrin lenkillä.

Riiber jatkoi siitä, mihin Graabak jäi ja lopulta kaksikko nappasi voiton huimalla 43,8 sekunnin erolla.

Palkintokorokesijasta kamppailivat Saksan ykkösjoukkue ja Itävallan molemmat joukkueet. Loppukirikamppailun vahvin oli Saksa ja Vinzenz Geiger, kun Itävallan ankkurit pilasivat toistensa mahdollisuudet.

Lue myös:

“Kärkikahinoihin ei ole asiaa” – Suomella parisprintissä mäen jälkeen enää yksi mahdollisuus

Ilkka Herolalta hieno nousu palkintokoroketaisteluun! "Täytyy nostaa hattua"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat