Suora

  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen pudotuspelit
  • Miesten viesti, Anterselva
  • Urheilustudio 22.2.
  • Yhdistetyn hiihto-osuus, Trondheim
  • Urheilustudio 22.2.
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov
  • Urheiluruutu
  • Rallin SM, Mikkeli
  • Urheiluruutu
  • Assembly Winter 2020: CS:GO loppuottelu

Malmön ja Växjön joukkotappelu SHL:n käsittelyyn – myös suomalaisia mukana

Ruotsin jääkiekkoliigassa tapeltiin lauantai-iltana.

Växjö
Nicolai Meyer
Malmön Nicolai Meyer sai aikaan melkoisen myräkän. AOP

Ruotsin miesten jääkiekkoliigassa SHL:ssä tunteet kuumenivat lauantai-iltana Växjön ja Malmön välisessä kamppailussa.

Tilanne sai alkunsa kolmannessa erässä, kun Malmön Nicolai Meyer hyppäsi joukkueiden vaihtoaitioiden välissä olevalle alueelle. Växjön mukaan Meyer hyppäsi Växjön puolelle, ja pian vaihtoaitioiden välissä vallitsikin täysi sekasorto, kun pelaajat mäiskivät toisiaan.

Malmön Matias Myttynen rauhoitteli vauhdilla jäältä joukkuetovereitaan puolustamaan syöksynyttä Växjön Ilari Melartia ja suomalaiset katselivatkin tilannetta sen jälkeen ulkopuolelta.

SVT:n sivuilla olevalla videolla näkyy, (siirryt toiseen palveluun) kuinka tuomarit yrittivät rauhoittaa riitapukareita siinä onnistumatta, joten avuksi tarvittiin myös järjestyksenvalvojia. Lopulta järjestyksenvalvojat saivat pahimmat tappelijat irrotettua toisistaan ja Malmön Nicolai Mayerja Henrik Hetta sekä Vaxjön Richard Gynge ja Ludvig Nilsson saivat jättää kentän.

– En nähnyt tilannetta kovin hyvin. Siinä vaihtoaitioiden välissä on kuvaajien paikka, joka ei ole kummankaan puolella, ja sinne yksi pelaajamme hyppäsi. Joku Växjöstä oli sitä mieltä, että sinne ei saisi mennä ja sitten alkoivatkin tanssit. Seison joukkueeni takana ja olen supertyytyväinen, Malmön luotsi Peter Andersson sanoi Expressenin sivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

SHL:n urheilujohtaja Johan Hemlin sanoi SVT:lle, (siirryt toiseen palveluun) että liiga aikoo tutkia tapauksen huolella.

– Ei ole koskaan hyvä, että jään ulkopuolella tapellaan, mutta haluan lukea ensin tuomareiden raportin ja puhua valvojien kanssa, Hemlin sanoi.

Hemlin kiersi kysymyksen siitä, onko SHL:ssä tapahtunut aiemmin vastaavaa.

– Järjestyksenvalvojat seisovat vaihtoaitioiden välissä muista syistä. Meillä on SHL:ssä tietyt turvallisuusrutiinit ja on parasta lyödä faktoja pöytään ennen ylianalysointia.

Malmö voitti ottelun 1–0.

Lue myös:

Mitä ihmettä? Kuumakallena tunnettu Ilari Melart takoo käsittämättömällä tahdilla maaleja Ruotsissa – puolitoistavuotias lapsi tuo tasapainoa elämään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat