Suora

  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Inter - Fiorentina
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälieräottelu Inter - Fiorentina

Iivo Niskanen jää pois Vantaan Suomen cupista – mukana maailmancupissa viikonloppuna

Suomen joukkue Nové Měston maailmancupiin julkaistiin maanantaina.

Iivo Niskanen
Iivo Niskanen
Iivo Niskanen kilpailee tourin jälkeen näillä näkymin seuraavan kerran viikonloppuna Nové MěstossaJussi Nukari / Lehtikuva

Iivo Niskanen ei ole mukana Vantaan Suomen cupin henkilökohtaisessa kilpailussa tiistaina, kun ohjelmassa on miesten 10 kilometrin perinteisen väliaikalähtö. Vantaan Suomen cupin kilpailujohtaja Hannu Koivusalo vahvistaa Niskasen poisjäännin henkilökohtaiselta matkalta, mutta viestin osallistumista hän ei osannut kommentoida.

Viimeksi Tour de Skillä kilpaillut Niskanen kamppailee maailmancupin pisteistä ensi viikonloppuna Tšekin Nové Městossa. Suomen toinen kärkihiihtäjä Krista Pärmäkoski ilmoitti jo aikaisemmin jättävänsä Vantaan hiihdot väliin.

Nové Městossa kilpaillaan vapaan hiihtotavan 10 ja 15 kilometrin kilpailut sekä perinteisen hiihtotavan takaa-ajokilpailut. Suomen joukkue lähtee Tšekin laduille kymmenen urheilijan voimin.

Naisten joukkueeseen kuuluvat Anne Kyllönen, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Vilma Nissinen ja Krista Pärmäkoski. Miesten joukkueessa hiihtävät Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Joni Mäki, Juho Mikkonen ja Iivo Niskanen.

Mäkihypyn kausi jatkuu miesten puolella Saksan Titisee-Neustadtissa Antti Aallon ja Jarkko Määtän hypyillä. Naiset hyppäävät Japanin Zaossa, jossa Susanna Forsström, Julia Kykkänen ja Jenny Rautionaho edustavat Suomea.

Hiihdon Suomen cup ja maailmancup näkyvät Ylen kanavilla. Suorat lähetykset TV2:ssa ja Areenassa (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Hiihdon Suomen cupissa Vantaalla ei paljoa lunta näy, mutta kisalatu vaikuttaa olevan kunnossa: “Työntekijäni ovat tehneet uskomatonta työtä”

Kukaan suomalainen ei yltänyt parisprinttifinaaleihin – Pärmäkosken ja Lylynperän finaalipaikka jäi yli viiden sekunnin päähän: " "Valahdimme turhan kauas"

Ristomatti Hakola on uransa vaikeimmassa tilanteessa: “Aika hukassa on mies tällä hetkellä”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat