Suora

  • Urheiluruutu

Marko Anttilan mukaan SKA antoi Jokereille oppitunnin – Vuoden Jääkiekkoilijaksi valittu MM-joukkueen sankari otettu kaikesta saamastaan kunniasta

Marko ”Mörkö” Anttila ei voinut osallistua torstain Urheilugaalaan Jokereiden vieraspelin takia.

KHL
Jokereiden Marko Anttila lähikuvassa vaihtopenkillä.
Marko Anttilaa harmitti, koska Jokerit ei pelannut omalla tasollansa Pietarissa. AOP

Pietarin SKA voitti torstaina kotiyleisä edessä Jokerit maalein 4–1. SKA hallitsi ottelua ja ansaitsi voittonsa. SKA ratkaisi ottelun toisessa erässä latomalla kolme maalia Jokereiden verkkoon.

– Emme esittäneet parastamme. Olimme liian varovaisia. Emme auttaneet toisiamme tarpeeksi. Pelasimme huonosti ensimmäiset 40 minuuttia. Jos kaikki solut eivät ole mukana, ei SKA:n kaltaista joukkuetta vastaan voi pärjätä, Jokereiden hyökkääjä Marko Anttila kommentoi Yle Urheilulle.

Katso ottelun maalikooste alla olevasta videosta. (Kuvalähde: Viasat)

– SKA pääsi toisessa erässä sellaiseen johtoon, että emme saaneet eroa kurottua kiinni, vaikka pelasimme päätöserässä hyvin, Anttila jatkoi.

Tammikuun alussa Jokerit murjoi SKA:ta Helsingissä 6–0, mutta nyt helsinkiläisryhmä ei ollut samassa vireessä.

– Ei kaveri kuitenkaan mitään ihmeellistä esittänyt. Omalla hyvällä pelillä olisimme varmasti saaneet täältä jotain mukaamme. Tämä oli hyvä opetus meille.

Jokerit taistelee KHL:n runkosarjassa pudotuspelien kotiedusta. Jokereille on runkosarjaa pelaamatta vielä 14 ottelua. Seuraavaksi helsinkiläisjoukkueella on edessä neljä kotiottelua.

– On hienoa päästä takaisiin kotihalliin. Saamme nyt levätä viikonlopun.

"Tämän eteen on tehty paljon hommia"

Anttila ei voinut torstaina osallistua Urheilugaalaan työvelvotteiden takia. Hän sijoittui Vuoden Urheilija -äänestyksessä viidenneksi.

Leijonien MM-kultajoukkueen sankari Anttila valittiin keskiviikkona Urheilutoimittajain Liiton vuoden jääkiekkoilijaksi. Itsenäisyyspäivänä Anttila osallistui Linnan juhliin. Anttila on ollut otettu kaikesta saamastaan kunniasta.

– Totta kai tämä kaikki lämmittää mieltä. Viime vuosi oli ikimuistoinen, kun tapahtui paljon kaikkea. On hienoa pelata lätkää ja saada siitä välillä tunnustusta. Tämän kaiken eteen on tehty paljon hommia, Anttila totesi.

Lue myös:

Pietarin SKA maksoi kalavelat – Jokerit upposi heikkoon toiseen erään

Teemu Pukki ylivoimaisella äänivyöryllä Vuoden urheilijaksi – Huuhkajien maalivahti kiilasi kakkoseksi Iivo Niskasen ja Lauri Markkasen edelle

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat