Suora

  • Elävä arkisto esittää

TPS joutuu maksamaan Jonne Virtaselle lähes 100 000 euroa

Turkulaisseura purki välimiesoikeuden mukaan perusteettomasti Virtasen sopimuksen syyskuussa 2019.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Jonne Virtanen lähikuvassa.
Jonne Virtanen saa TPS:ltä vuoden palkan korvauksena perusteettomasta irtisanomisesta.AOP

Jääkiekkoliigassa pelaava HC TPS joutuu maksamaan Jonne Virtaselle vuoden palkan eli lähes 100 000 euroa. Asian ratkaisi välimiesoikeus.

TPS hyllytti Virtasen syyskuun alussa. Seura ilmoitti tuolloin työsuhteen purkamisen syyksi epäasiallisen käytöksen ja alkoholin käytön työtehtävissä. Virtanen itse kiisti syytökset.

Välimiesoikeuden tuomiolauselman mukaan työsopimuksen päättäminen oli perusteeton. Virtanen saa perusteettomasta purusta 98 500 euron korvauksen, joka vastaa jääkiekkoilijan 12 kuukauden palkkaa. Lisäksi seura joutuu korvaamaan Virtasen 30 145 euron oikeudenkäyntikulut. Päätöksestä ei voi valittaa.

– Mielestämme meillä oli asianmukaiset perusteet purkaa Jonne Virtasen työsopimus. Kunnioitamme välimiesoikeuden päätöstä ja asia on osaltamme loppuun käsitelty, toteaa HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen seuran tiedotteessa.

Virtanen kiekkoilee tätä nykyä Tanskan liigassa Herningissä.

Asiasta kertoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

TPS:stä lähtemään joutuneelle Jonne Virtaselle jatkosopimus Tanskan Herningiin

TPS:stä ulos potkittu Jonne Virtanen äimistelee hurjia huhuja ja elättää nyt perhettään säästöillä – vaikeatkin ratkaisut käyneet mielessä kohun keskellä: "Tässä on eskaloitunut aika moni asia"

Jonne Virtanen Twitterissä: irtisanominen tehtiin virheellisillä perusteilla – HC TPS vahvistaa purun, TUTO toivottaa tervetulleeksi jäälle

Jääkiekkoilija Jonne Virtanen hyllytettiin TPS:stä

TPS oli konkurssin partaalla, kun miljonäärit avasivat lompakkonsa: "Tuntui pahalta, että meille tärkeää asiaa ei olisi olemassa" – henkitoreissaan ollut seura ei ole vakavarainen vielä jättisijoitusten jälkeenkään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat