Antti Aallon ja Jarkko Määtän mäkikilpailu jäi yhden kierroksen mittaiseksi

Antti Aalto jäi tiukasti ulos toiselta kierrokselta.

mäkihyppy
Antti Aalto
AOP

Antti Aalto ja Jarkko Määttä karsiutuivat toiselta kierrokselta mäkihypyn maailmancupin kilpailussa Saksan Titisee-Neustadtissa. Aalto lensi HS142-hyppyristä 128,5 metriin ja karsiutui ensimmäisenä miehenä jäätyään 31:nneksi. Viimeisenä toiselle kierrokselle yltänyt Itävallan Michael Hayböck lensi 129 metriin. Määttä oli 122,5 metrin hypyllä 41:s.

Puolan Dawid Kubacki ponnisti kisan voittoon. Voitto oli puolalaiselle kauden kolmas. Kubacki leiskautti molempien kierrosten pisimmät hypyt (140,5 metriä ja 141 metriä). Itävallan Stefan Kraft oli toinen ja Japanin Ryoyu Kobayashi kolmas. Maailmancupia johtava Saksan Karl Geiger epäonnistui ja jäi kilpailussa 12:nneksi.

Lue myös:

Suomalaishyppääjät karsinnassa viimeisten joukossa – Tommi Nikunen tylynä: "Nuo tuskin riittäisivät Continental-cupin puolellakaan, ja se olisi heille oikeampi paikka"

Suomalaisen mäkihypyn rakentaminen täytyy aloittaa pohjalta – Tommi Nikusen mukaan ydinasia on unohdettu päivittää: "Jos sellainen on viime vuosina tehty, niin se on piilotettu hyvin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat