Suora

  • eEuro 2021 -karsinnat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Conor McGregor kuittasi kymmeniä miljoonia dollareita 40 sekunnin työstä – "Tulin takaisin"

Conor McGregor palasi ryminällä vapaaottelun huipulle.

vapaaottelu
Conor McGregor juhlii voittoa, Donald Cerrone pyyhkii taustalla verta kasvoiltaan.
Getty Images

Vapaaottelija Conor McGregor teki näyttävän paluun UFC-häkkiin yli vuoden tauon jälkeen. Irlantilainen vapaaottelutähti voitti Las Vegasin UFC246-illan välisarjan ottelussa yhdysvaltalaisen Donald ”Cowboy” Cerronen näyttävästi, sillä ottelu oli ohi vain 40 sekunnin jälkeen.

Conor McGregor potkaisee Donald Cerronea päähän.
Conor McGregor potkaisee Donald Cerronea päähän.Getty Images

McGregor aloitti ottelun aggressiivisesti ja potkaisi vastustajaansa päähän vain 20 sekunnin jälkeen. Cerrone lyyhistyi maahan ja irlantilainen takoi armotta maassa ollutta vastustajaansa. Kehätuomari keskeytti ottelun vain 40 sekunnin jälkeen.

– Tulin takaisin! Olen onnellinen, vahingoittumaton ja kunnossa. Pidän tästä painoluokasta, McGregor julisti ottelun jälkeen BBC:n mukaan.

Conor McGregor hakkaa maassa olevaa Donald Cerronea.
Conor McGregor hakkaa maassa olevaa Donald Cerronea.Getty Images

Voitto oli McGregorille ensimmäinen sitten vuoden 2016. Ennen lauantain ottelua hän oli yli vuoden ottelematta. Vuonna 2018 hän koki tylyn tappion kevyensarjan Khabib Nurmagomedoville.

McGregorin saldo UFC-mittelöistä on nyt 22 voittoa ja neljä tappiota.

Mediatietojen mukaan McGregor tienasi paluuottelustaan kymmeniä miljoonia dollareita. Irlantilainen kertoi itse ESPN:n haastattelussa (siirryt toiseen palveluun) tienaavansa ottelusta bonukset ja oheistuotteet mukaan lukien jopa 80 miljoonaa dollaria.

Lue myös:

Tyrmäystappion jälkeen sairaalahoitoon joutunut Makwan Amirkhani huomasi jo ennen ottelua, että kaikki ei ole kunnossa: ”Minuutti ja energiani olivat poissa”

Skandaaleissa rypenyt UFC-tähti Conor McGregor sai tarpeekseen – lopettaa vapaaottelu-uransa

Kaikkien aikojen ottelu päättyi mellakkaan – voiton ottanut Nurmagomedov hyökkäsi ulos häkistä tappelemaan, taustajoukot kävivät McGregorin kimppuun

Mellakan aiheuttanut UFC-mestari pyysi anteeksi, mutta haukkui McGregorin – "Putin soitti minulle ja kertoi olevansa hyvin ylpeä"

Conor McGregorille eivät riitä ennätystyrmäykset, loputtomat loukkaukset tai kymmenet miljoonat – rääväsuinen megatähti on lajinsa lähettiläs niin hyvässä kuin pahassa

Lähteet: AP - BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat