Suora

  • Miesten normaalimatka, Anterselva

Ruotsalaishiihtäjän uskomaton onni kääntyi – Tour de Skin parhaan ruotsalaishiihtäjän perheeseen napsahti miljoonavoitto, nyt laski epäonnisesti päin turva-aitaa

Jens Burman ylitti maaliviivan 34:ntenä. Katso video Burmanin epäonnisesta kisasta jutun pääkuvaa klikkaamalla.

hiihtolajit
Ruotsalaishiihtäjän onni kääntyi
Ruotsalaishiihtäjän onni kääntyi

Yksi miesten 15 kilometrin perinteisen takaa-ajon epäonnisimmista hiihtäjistä oli ruotsalaishiihtäjä Jens Burman. Burman nimittäin menetti Nove Meston maailmancup-kilpailun puolivälissä tasapainonsa laskiessaan käänteeseen ja liukui päin turva-aitaa.

Hän joutui keräilemään hetken varusteitaan, ennen kuin pääsi syvennyksestä pois ja jatkamaan matkaansa. Lopulta Burman ylitti maaliviivan 34:ntenä, neljä minuuttia ja 15 sekuntia kisan ylivoimaisesti voittaneen Aleksandr Bolshunovin jälkeen.

Mitään kovin suurta tappiota Burman ei kuitenkaan kaatumisensa takia kokenut, sillä hän pääsi lähtemään ladulle vasta sijalta 29.

– Ei ole kovin inspiroivaa lähteä ladulle sijalta 29. Parempiakin päiviä on ollut, Burman kommentoi kisan jälkeen Expressenille. (siirryt toiseen palveluun)

– Siinä oli vähän epäonnea. Ei käynyt pahasti. Selässä ei ainakaan nyt tunnu mitään, Burman jatkoi.

Hänen selkänsä on leikattu.

Burmanin viikko ja oikeastaan koko alkuvuosi on ollut onnekas. Hän oli Tour de Skin paras ruotsalaismies (12.), ja viime viikonloppuna perheeseen sattui jymypaukku, kun Burmanin avopuoliso raaputti arvasta miljoonan kruunun voiton.

– Tuntuu, että nyt voi ottaa vähän osumia, kun on voittanut miljoonan, Burman heitti.

Iivo Niskanen oli kilpailussa parhaana suomalaisena viides.

Lue myös:

Uran paras vapaan kisa ei lämmittänyt enää takaa-ajossa – Niskanen kyseenalaisti kuntonsa: "Piti olla rankkari tyhjään maaliin, mutta ammuin ohi"

Iivo Niskasen taistelu kakkossijasta kolmea norjalaista vastaan päättyi pettymykseen – Perttu Hyvärinen onnistui jälleen

Suomalaisnaiset nousivat kärkikamppailuun takaa-ajossa – Kerttu Niskanen ilahdutti huimalla nousullaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat