Suora

  • Naisten normaalimatka, Anterselva
  • Ski Tour, sprintit, Åre

Patrik Laineen Winnipeg Jetsin tuska kasvaa – neljäs perättäinen tappio

Jetsin pitää tehdä ryhtiliike, mikäli joukkue mielii pudotuspeleihin.

NHL
Patrik Laine
Patrik Laine saa nykyään todella paljon vastuuta jäällä. Getty images

Patrik Laineen Winnipeg Jets kärsi jo neljännen perättäisen tappionsa jääkiekon NHL:ssä. Columbus Blue Jackets nujersi Winnipegin kotonaan tasaisessa kamppailussa 4–3.

Winnipeg kävi ottelussa kolme kertaa johdossa, mutta joka kerta Columbus tuli rinnalle. Kolmanteen erään lähdettiin 3–3-tilanteessa, ja Oliver Bjorkstrand teki kotijoukkueen voittomaalin ajassa 54.22. Tanskalaishyökkääjä Bjorkstrand teki ottelussa kaksi maalia.

Kahdessa edellisessä ottelussa maalin tehnyt Laine jäi tällä kertaa pisteittä. Lähes 22 minuuttia jäällä ollut Laine kirjasi ottelusta plusmiinussaldon +1. Hän ampui maalia kohti kolme kertaa.

Myös Jets-puolustaja Sami Niku (-2) ja Columbus-pakki Markus Nutivaara (-1) jäivät ilman tehopisteitä. Niku kirjasi jääaikaa lähes 21 minuuttia ja Nutivaara oli jäällä reilut 12 minuuttia.

Tappioputki on heikentänyt Winnipegin asemia länsilohkon pudotuspelitaistelussa. Jets on lohkossa yhdeksäntenä, kolmen pisteen päässä viimeisistä pudotuspelipaikoista. Siirry NHL:n taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Columbus puolestaan otti jo kuudennen perättäisen voittonsa ja nousi itälohkossa kuudenneksi. Joukkue on pelannut viime aikoina hyvin, vaikka ykkösvahti Joonas Korpisalo on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Filppulalle tehopiste

Kierroksen toisessa ottelussa Minnesota Wild otti 4–2-voiton Detroit Red Wingsistä. Vierasjoukkue Detroitin Valtteri Filppula kirjautti syöttöpisteen. Voitto oli tärkeä Minnesotalle, jolla on vielä jonkinlaiset mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin. Wild on viiden pisteen päässä länsilohkon pudotuspeliviivasta.

Liigajumbo Detroitin pudotuspelihaaveet sen sijaan menivät jo aikoja sitten, ja parhaillaan joukkue on kuuden ottelun tappioputkessa.

Lue myös:

Tämän tien Jukka Jalonen ja muut NHL:ään haluavat eurooppalaisvalmentajat joutuvat kulkemaan – kokenut GM lataa Yle Urheilulle: "Tulkaa ensin valmentamaan AHL:ään"

Teräväinen rohmusi tehot 1+2 Jets-ottelusta, Laine onnistui toisessa peräkkäisessä pelissä

Kommentti: Barkov NHL:n aliarvostetuin? – Älkää viitsikö!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat