Suora

  • Elävä arkisto esittää

Mäkäräisen ammunta meni täysin poskelleen – Eder nousi hyvälle sijalle

Kaisa Mäkäräinen ampui seitsemän ohilaukausta Pokljukan normaalimatkan kilpailussa. Tuloslistalta Mäkäräinen löytyy sijalta 65. Kaksi sakkominuuttia ampunut Mari Eder oli 16:s.

ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen Oberhof 2020
Kaisa Mäkäräinen jäi maailmancupin pisteiden ulkopuolelle.Imago Sportfotodienst / AOP

Kaisa Mäkäräisen ammunta tökki pahasti ampumahiihdon Pokljukan maailmancupin 15 kilometrin normaalimatkan kilpailussa. Mäkäräinen ampui neljältä paikalta yhteensä seitsemän ohilaukausta ja jäi tuloslistalla kauas kärjestä maailmancupin pisteiden ulkopuolelle 65:nneksi. Kahdelta ensimmäiseltä ampumapaikalta ohilaukauksia tuli kaksi, kolmannelta yksi ja viimeiseltä jälleen kaksi.

Mari Ederin kilpailu sujui ampumapaikalla huomattavasti paremmin. Ohilaukauksia tuli vain kaksi, yksi ensimmäiseltä ja yksi toiselta paikalta. Eder oli lopputuloksissa 16:s.

Hiihtoajoissa Mäkäräinen oli päivän viidenneksi nopein. Ederin hiihtovauhti oli tällä kertaa rauhallisempaa. Hän oli hiihtoajoissa 21:s.

Kilpailun voitti puhtaasti ampunut saksalainen Denise Herrmann, jolle voitto oli kauden ensimmäinen. Toiseksi sijoittunut ruotsalainen Hanna Öberg ampui yhden sakon ja hävisi lähes minuutin. Kolmas oli ranskalainen Anais Bescond.

Maailmancupia johtava Tiril Eckhoff jäi tällä kertaa 18:nneksi kolmella sakkominuutilla.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Kaisa Mäkäräinen on valmis kumpaan viestiin tahansa – harmitteli jalkojensa tärinää päivän kisassa: "Kroppa ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla"

Flunssasta toipunut Mari Eder venyi hyvään suoritukseen, vaikka joutui hiihtämään sykemittarin kanssa – "Minä vihaan sitä!"

Katso tallenne: Mäkäräisen sihti hukassa Pokljukassa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat