Suora

  • Ei nainen eikä mies - voimanostaja Emmeth Törrönen piti hylkäämisen pelossa sukupuoli-identiteettinsä salassa vuosia
  • Urheiluruutu

Rene Rinnekangas niukasti mitalisijojen ulkopuolelle X Gamesin big airissa – katso huimat temput

Rene Rinnekangas sijoittui finaalissa neljänneksi. Katso Rinnekankaan temput jutun pääkuvaa klikkaamalla (kuvalähde: Elisa Viihde)

lumilautailu
Rene Rinnekangas X Gamesin big airissa
Rene Rinnekangas X Gamesin big airissa

Rene Rinnekangas taituroi neljänneksi lumilautailun big air -finaalissa lajin arvotapahtumassa X Gamesissa.

Aspenissa Coloradossa käyty kilpailuviikonloppu oli nilkkamurtumasta toipuneen Rinnekankaan, 20, ensimmäinen tällä kaudella.

Rinnekangas oli hienosti onnistuneen toisen laskunsa ansiosta kolmantena ennen kolmatta laskua, mutta sen alastulossa tuli pieni virhe ja iisalmelainen putosi neljänneksi.

Nappionnistumisella viimeisessä tempussaan Rinnekangas olisi vielä voinut nousta mitaleille, mutta hän kaatui backside spinin. Suomalaisen oli tyytyminen neljänteen sijaan.

Rene Rinnekangas kilpaili Aspenin tapahtumassa myös päälajissaan slopestylessa, mutta jäi sen finaalissa lauantai-iltana kahdeksanneksi.

– Aamupäivällä oma päälaji slopestyle ei mennyt niin nappiin, mutta nyt illalla oli parempi boogie. Vähän oli hankaluuksia slopestylessä jostain syystä. Vähän oli pilvinen sää, mikä totta kai vaikuttaa vähän näkemiseen, mutta kyllä se aina itse kuljettajassa on vika loppujen lopuksi, Rinnekangas kertasi tiedotteessa.

Katso Rene Rinnekankaan huimat temput jutun pääkuvana olevalta videolta (kuvalähde: Elisa Viihde).

Kilpailun voitti kanadalainen Max Parrot, jolle X Games -voitto big airissa oli jo viides. Parrot on niittänyt menestystä myös slopestylessa, jossa hän on olympiahopeamitalisti ja X Games -voittaja.

Kanadalaisten kaksoisvoiton täydensi Mark McMorris. Ruotsalainen Sven Thorgren otti pronssia.

Lisätty Rinnekankaan kommentti tiedotteesta kello 15.20.

Lue myös:

Rene Rinnekangas joutui pettymään X Gamesin pääkisassaan

Rene Rinnekangas varmisti itselleen kiireisen lauantai-illan X Gamesissa: "Antaa mennä vaan, hyvällä apinanraivolla eteenpäin"

20-vuotias Rene Rinnekangas on "auringonsäteillä rokotettu" lumilautailupersoona – nyt hän taituroi kilpailuissa, joita hän joskus heräsi katsomaan öisin

Lähteet: lumilautaliitto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat