Suora

  • Yhdistetyn hiihto-osuus, Trondheim
  • Urheilustudio 23.2.
  • Urheiluruutu
  • Maailmanmestari Tuuve Häkkisen on pakko luottaa siihen, että joukkuekaverit ottavat kopin: "Ei cheerleadingiä voi harrastaa, jos pelkää loukkaantuvansa"
  • Urheiluruutu

Moni tätä on yrittänyt! Liverpool sössi cup-ottelussa käsittämättömällä tavalla – Klopp antoi ankaraa palautetta omilleen

Shrewsbury Town ja Liverpool pelasivat FA cupissa 2–2-tasapelin.

jalkapallo
Piskuinen Shrewsbury yllätti Liverpoolin cupissa! Katso maalikooste
Piskuinen Shrewsbury yllätti Liverpoolin cupissa! Katso maalikooste

Jalkapallon Englannin FA cupissa viriteltiin melkoista tuhkimotarinaa sunnuntaina, kun pikkuseura Shrewsbury Town kohtasi Liverpoolin.

Shrewsbury Town pelaa Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla League Onessa, kun Liverpool johtaa tällä hetkellä Valioliigaa selvällä erolla muihin.

FA cupin neljännen kierroksen ottelussa joukkueiden tasoero ei ollut kuitenkaan näin suuri. Avainpelaajiaan lepuuttanut Liverpool eteni ottelussa johtoon Curtis Jonesin osumalla ja Shrewsburyn Donald Loven omalla maalilla.

Toisella jaksolla Shrewsbury nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta tasapeliin. Jason Cummings viimeisteli kaksi maalia, joista toinen tuli pilkulta. Hattutemppukaan ei ollut kaukana.

Saavutuksen arvoa nostaa, että Cummings tuli vaihdosta kentälle tunnin kohdalla. Hän teki kaksi maalia vartissa.

– Cummings on maalintekijä. Odotin, että saan hänet kentälle. Hän tuli sisään ja käytti mahdollisuutensa, Shrewsburyn manageri Sam Ricketts sanoi BBC:lle (siirryt toiseen palveluun).

Uusintaottelu helmikuussa

Ottelu päättyi 2–2-tasapeliin, mikä tarkoittaa, että joukkueet kohtaavat uudestaan helmikuussa.

– Jos olisimme voittaneet, tämä olisi urani suurin hetki. Voittoon oli mahdollisuudet, mutta en voisi pyytää joukkueelta enempää, Shrewsburyn Ricketts totesi.

Lopussa Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vaihtoi kentälle supertähtensä Mohamed Salahin ja hyökkääjä Roberto Firminon. Nämä vaihdot eivät kuitenkaan auttaneet.

– Meillä ei ole tarpeeksi aikaa käydä läpi kaikkia asioita, jotka menivät tänään pieleen, Klopp sanoi BBC:lle.

Kloppin mukaan Liverpool pelasi huonosti ja antoi vastustajalle liikaa mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Hänen mielestään Liverpool pääsi turhan helposti kahden maalin johtoon.

– Shrewsbury ansaitsi tämän tuloksen. He ansaitsivat tästä ottelusta vähintään tasapelin.

Kotiyleisölle tasapeli oli merkittävä juhlan aihe. Ottelun päätyttyä katsojat ryntäsivät kentälle juhlimaan tulosta.

Tasapeli Liverpoolia vastaan onkin harvinainen saavutus tällä kaudella. Valioliigassa Liverpool on voittanut 22 ottelua ja pelannut yhden tasan. Kauden ainoa tasapeli Valioliigassa tuli Manchester Unitedia vastaan.

ManU hoiti oman tehtävänsä FA cupissa vakuuttavammin kuin Liverpool. ManU haki Tranmeresta sunnuntaina vakuuttavan 6–0-vierasvoiton.

Myös Manchester City eteni jatkoon cupissa, kun se kukisti Fulhamin 4–0.

Lue myös:

Valioliigan jättiläinen Liverpool repi eron 16 pisteeseen – Mane loukkaantui, Firmino ratkaisi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat