Hyundai jättää Loebin sivuun Ruotsin rallista

Craig Breen kuljettaa kolmatta Hyundaita Ruotsin MM-rallissa.

urheilu
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb oli Monte Carlon rallissa kuudes. Massimo Bettiol/Getty Images

Rallin MM-sarjan talli Hyundai kertoi maanantaina tehneensä kuljettajavaihdon helmikuussa ajettavaan MM-kauden toiseen kisaan eli Ruotsin ralliin. Sebastien Loeb jää pois, ja kolmatta Hyundaita kuljettaa Ruotsin teillä irlantilainen Craig Breen.

– Päätimme ottaa Craigin mukaan Thierry Neuvillen ja Ott Tänakin rinnalle, jotta saamme mahdollisimman kilpailukykyisen paketin kisaan. Craig oli Ruotsissa toinen vuonna 2018, ja hän näytti potentiaaliaan i20 Coupe WRC -autossamme viime vuonna, tallipomo Andrea Adamo kertoi.

Breen kiitteli Adamon päätöstä Autosportille.

– Ulkopuolelle on ehkä näyttänyt, että kaikki on osaltani ohi. Andrea Adamo kuitenkin painotti, että luottaisin häneen. Ja hän on antanut minun uralleni oljenkorren, Breen hehkutti.

Rallilegenda Loeb taipui viikonloppuna MM-avauksessa Monte Carlossa kuudenneksi menetettyään päätöspäivänä sijat niin Esapekka Lapille kuin Kalle Rovanperällekin.

Lue myös:

"Käsittämätön suoritus" – Tämä yksityiskohta teki Kalle Rovanperän debyytistä erityisen, suomalaisen tallikaveri yllätti kaikki ja ilmoittautui mestaruustaisteluun

Vanhoja muistellut Esapekka Lappi täräytti maksimisuorituksen aina vaikeassa Monte Carlossa – suomalainen tallitoveri kaasutti lopussa lähelle supertähtiä: "Antaa vähän luottoa"

Tommi Mäkisen uudet tähdet taipuivat huimassa MM-rallikauden avauksessa! Virheetön Rovanperä komeasti viides – Lappi paras suomalainen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat