Suora

  • Sim racing: Kaikkien Aikojen Rallicross-sarja, 1. osakilpailu
  • Urheiluruutu

Koripallon olympiakarsinta väistää tartuntariskiä, pyöräilykisa peruuntui Kiinassa

Koronaviruksen aiheuttama tartuntariski siirtää urheilutapahtumia Kiinasta.

koripallo
Yleiskuva
EPA

Koripallon naisten olympiakarsintaturnaus siirtyy Kiinasta Serbiaan koronaviruksen aiheuttaman tartuntariskin takia. Neljän maan oli määrä pelata Tokion olympiapaikoista Foshanissa 6.–9. helmikuuta.

– Painotamme pelaajien ja muiden joukkueenjäsenten turvallisuutta, Kansainvälinen koripalloliitto korosti.

Belgradissa pelataan kaksi naisten turnausta, sillä se oli jo aiemmin Mosambikin, Nigerian, Serbian ja Yhdysvaltojen karsintaturnauksen pelipaikka. Nyt samaan kaupunkiin matkaavat Britannia, Espanja, Etelä-Korea ja Kiina. Muut karsintaturnaukset pelataan Belgiassa ja Ranskassa.

Maanantaina selvisi myös, että maantiepyöräilyn Hainanin ympäriajo peruuntui helmi-maaliskuun vaihteesta. Sunnuntaina Kiina menetti jo jalkapallon naisten olympiakarsintaturnauksen Australiaan ja tenniksen Fed Cupin turnauksen Kazakstaniin.

Yleisurheilun Aasian hallimestaruuskilpailut peruuntuivat helmikuulta Hangzhousta. Yleisurheilun MM-hallikisat on määrä järjestää Kiinan Nanjingissa 13.–15. maaliskuuta, ja ne koskettavat myös suomalaisurheilijoita.

Lue myös:

Ulkoministeriö kehottaa välttämään matkustusta koronavirusalueelle Kiinassa – THL:ltä ohjeet epidemia-alueelta Suomeen saapuville

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat