Suora

  • Urheilustudio MM-hiihdot 26.2.
  • M Yhdistetyn mäkiosuus HS 106
  • Urheilustudio MM-hiihdot 26.2.
  • Rovaniemi, live EK 1
  • StarCraft 2: IEM Katowice 2021
  • Urheilustudio MM-hiihdot 26.2.
  • M yhdistetyn hiihto-osuus 10 km
  • Urheilustudio MM-hiihdot 26.2.
  • Naisten joukkuemäki HS 106, 1. kierros

NBA antoi aikaa surutyölle: Lakersin ja Clippersin paikallisottelu siirrettiin Kobe Bryantin kuoleman johdosta

NBA tiedottaa uudesta pelipäivästä myöhemmin.

NBA
los angeles bryant
Lakersin kannattajat tekivät kotihallinsa edustalla kunniaa Kobe Bryantin muistolle.AOP

Los Angelesin NBA-seurojen Lakersin ja Clippersin paikallisottelu on päätetty siirtää. Ottelu oli tarkoitus pelata Suomen aikaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, mutta Lakers-legenda Kobe Bryantin traagisen kuoleman vuoksi ottelu pelataan myöhempänä ajankohtana.

NBA julkaisi tiedon verkkosivuillaan. Uudesta pelipäivästä tiedotetaan myöhemmin.

– Päätös tehtiin kunnioituksesta Lakersin organisaatiota kohtaan, joka suree Kobe Bryantin, tämän Gianna-tyttären ja seitsemän muun ihmisen menetystä helikopterionnettomuudessa sunnuntaina.

Los Angeles Lakers kommentoi Bryantin menehtymistä ensimmäistä kertaa sosiaalisen median kanavissaan paikallisottelun siirtämisen jälkeen.

– Haluamme kiittää teitä kaikkia valtavasta tuesta ja surunvalitteluista. Tämä on todella vaikeaa aikaa meille kaikille. Jatkamme Bryantin perheen tukemista ja jaamme lisää tietoa, kun sitä on saatavilla, tiedotteessa kirjoitettiin.

Bryant edusti Lakersia koko uransa. Hän voitti NBA:n mestaruuden viidesti vuosina 2000–2002 ja 2009–2010. Hänet valittiin NBA-finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi kahdesti ja kerran kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Lue myös:

Kobe Bryant ei hyväksynyt puolivillaisuutta keneltäkään – edesmenneen koripallolegendan uuvuttava pakkomielle teki hänestä supertähden pelikentillä ja populaarikulttuurissa

Yle paikalla Los Angelesissa: Kobe Bryantin kuolema turrutti kaupungin kollektiivisesta surusta – kyyneleet virtasivat suurella muistoalueella

Kobe Bryantin suomalainen luottohuoltaja muistelee ystäväänsä paitsi armottomana kilpailijana myös rakastavana perheenisänä: "Tyttärensä olivat hänelle kaikki kaikessa"

NBA:ssa upea kunnianosoitus, supertähdet järkyttyivät yli lajirajojen – Yle seurasi, miten urheilumaailma muisteli Kobe Bryantia

Kobe Bryantin 13-vuotias tytär oli innokas koripalloilija, joka haaveili ammattilaisuudesta – kohtalokas onnettomuus sattui matkalla otteluun

NBA-legenda Kobe Bryant on kuollut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat