Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

AC Milan pelaa surunauhoissa Kobe Bryantin kunniaksi – Yle näyttää Italian cupin puolivälieräottelun

Kobe Bryant tunnustautui olevansa innokas AC Milanin kannattaja.

jalkapallo
Kobe Bryant
Kobe Bryant seuraamassa jalkapallon Confederations cupia vuonna 2013.Getty Images

AC Milan pelaa tiistai-iltana surunauhoissa kunnioittaakseen sunnuntaina traagisesti kuollutta koripallotähti Kobe Bryantia.

Kobe Bryantin isä Joe Bryant oli ammattilaiskoripalloilija, ja Bryantin perhe muutti Italiaan isän ammatin perässä Koben ollessa kuusivuotias. Italiassa vietetyn lapsuutensa aikana Kobe Bryant muun muassa oppi puhumaan sujuvaa italiaa. Hän pelasi Italiassa koripalloa sekä jalkapalloa ja seurasi ihaillen AC Milanin pelaajia. Bryant on antanut haastatteluja (siirryt toiseen palveluun), joissa hän kertoo olevansa AC Milanin suuri kannattaja.

AC Milan on julkaissut lukuisia twiittejä (siirryt toiseen palveluun), joissa seura kunnioittaa faniaan. Twiiteistä voi kuunnella esimerkiksi Bryantin sujuvan italian kielen näytteen.

Yle näyttää Italian cupin ottelun AC Milan–Torino suorana areenassa klo 21.40 alkaen ja jälkilähetyksenä TV2:ssa klo 22.45.

Italian cupia voi seurata Ylen kanavilla myös keskiviikko-iltana, kun ottelu Inter–Fiorentina näytetään suorana areenasta ja 22.05 alkaen TV2:ssa.

Lue myös:

Varustejätti keskeyttää Kobe Bryantin nimeä kantavien tuotteiden verkkomyynnin – jälleenmyyty jopa kolminkertaisilla hinnoilla

NBA antoi aikaa surutyölle: Lakersin ja Clippersin paikallisottelu siirrettiin Kobe Bryantin kuoleman johdosta

Hanno Möttölä musertui Kobe Bryantin kuolemasta – kertoo lajilegendan hurjasta ominaisuudesta: "Sitä ei voi harjoitella, sellaisena syntyy yksi miljoonasta"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat