Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen lohkovaihe, perjantai
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Rasnov
  • Hävinnyt hymy: Jesse Puljujärvi kadotti ilon NHL:ssä - palatessaan hän haluaa olla oikeasti valmis
  • Urheiluruutu

Maailman parhaaksi valittu Ada Hegerberg kärsii eturistisidevammasta – kausi todennäköisesti ohi

Hegerberg rikkoi lokakuussa Mestarien liigan maaliennätyksen.

urheilu
Ada Hegerberg
AOP

Maailman parhaaksi naisjalkapalloilijaksi valitun Ada Hegerbergin kausi on todennäköisesti ohi. Seuratasolla ranskalaisjätti Lyonia edustava Hegerberg, 24, loukkasi eturistisiteensä harjoituksissa.

– Loukkasin eturistisiteeni viikonloppuna. Tämä on minulle takaisku, mutta aion antaa kaikkeni selvitäkseni tästä. Parhaat hetket ovat vasta edessä. Nähdään pian! Hegerberg kirjoitti Twitter-tilillään. (siirryt toiseen palveluun)

Seura kertoi tiedotteessaan (siirryt toiseen palveluun), että Hegerberg on menossa leikkaukseen pian. Toipumisajasta ei annettu arviota.

Tällä kaudella norjalainen on iskenyt Ranskan liigassa 13 pelaamassaan ottelussa 14 maalia. Neljässä Mestarien liigan kamppailussa maaleja on syntynyt yhdeksän.

Norjalaishyökkääjä palkittiin vuonna 2018 Kultaisella pallolla historian ensimmäisenä naisena. Lokakuussa Hegerbergistä tuli kaikkien aikojen paras maalintekijä naisten Mestarien liigassa hänen viimeisteltyään 53:nnen osumansa.

Kesän MM-kisoissa Hegerbergiä ei nähty, sillä norjalainen ei ole edustanut maajoukkuetta sitten vuoden 2017. Hegerbergin mukaan maassa ei arvosteta tarpeeksi naisjalkapalloilijoita.

Maailman parhaaksi naisjoukkueeksi kutsuttu Lyon on voittanut maansa mestaruuden joka vuosi vuodesta 2007 lähtien. Tällä hetkellä se johtaa kotimaansa liigaa kolmen pisteen erolla PSG:hen.

Mestarien liigan Lyon on vienyt neljästi peräkkäin vuodesta 2016 lähtien. Naisten Mestarien liiga jatkuu maaliskuussa puolivälierillä, joissa Lyon kohtaa Bayern Münchenin.

Lue myös:

Jalkapallon huippuseura tykitti kahdessa ottelussa 11 maalia ja eteni jatkoon Mestarien liigassa – Sanni Franssin Fortuna karsiutui

Maailman parhaaksi valittu jäi pois, mutta Norjalta löytyy silti ainakin yksi kansallissankari – seuraa ainakin heitä MM-kisojen kohtalonpelissä

Maailman ylivoimaisimmalla seurajoukkueella on yksinkertainen menestysresepti – puheenjohtajan looginen oivallus on johtanut dominointiin

Maailman paras jätti MM-kisat välistä ja yhden naisen protesti jatkuu kenties ikuisesti – Ada Hegerbergin kelpaa loistaa seurajoukkueessaan

Kommentti: Maailman paras jäi pois jalkapallon MM-kisoista, mutta mikä ihme siinä ärsyttää? Urheilussa tarvitaan lisää rohkeita naisia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat