Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

TPS:n Emma Santamäki siirtyy jalkapalloilemaan Serie A:han

Ennen siirtymistään Italiaan Santamäki pelasi TPS:ssä seitsemän liigakautta

jalkapallo
Emma Santamäki poseeraa kameralle kentän laidalla.
Emma Santamäki solmi jo kauden 2020 kattavan sopimuksen TPS:n kanssa, mutta hän saa siirtyä kansainvälisille kentille kesken sopimuskauden. TPS

Keskikenttäpelaaja ja puolustaja Emma Santamäki siirtyy Italian Seria A:n U.P.C. Tavagnaccon riveihin. 22-vuotias Santamäki siirtyy jalkapallon Italian pääsarjaan TPS:n riveistä. Santamäen sopimus U.P.C. Tavagnaccon kanssa kattaa kevätkauden.

Ennen siirtymistään Italiaan Santamäki pelasi TPS:ssä seitsemän liigakautta. Santamäki on pelannut kaudesta 2013 lähtien yhteensä 136 ottelua Naisten liigassa. Maaleja on syntynyt kuusi.

– Emma on tietysti iso menetys meille, mutta rohkaisemme ja kannustamme pelaajiamme kansainvälisille kentille. Emman sopimus kattaa Italiassa kevätkauden, ja me lähdemme siitä, että hän palaa sen loppukaudeksi meille. On tietysti myös mahdollista, että hänelle tulee eteen jokin uusi vaihtoehto ulkomailla, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia kertoi TPS:n tiedotteessa.

U.P.C. Tavagnacco on voittanut Italian Cupin vuosina 2013 ja 2014. Joukkue on sijoittunut Serie A:ssa toiseksi kausina 2010–11 ja 2012–13.

Lue myös:

Kanadalaisjalkapalloilija maaottelumaalien tilaston kärkeen hurjalla lukemalla – pääministeri tviittasi onnittelut

Maailman parhaaksi valittu Ada Hegerberg kärsii eturistisidevammasta – kausi todennäköisesti ohi

Kaikille Naisten Liigan joukkueille myönnettiin lisenssit – mukana myös aiemmin talousvaikeuksista kärsinyt PK-35 Vantaa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat