Vahid Hambo palaa Suomeen – vahvistaa FC Lahden hyökkäystä

Vahid Hambo ja FC Lahti ovat solmineet 1+1-vuotisen sopimuksen.

Veikkausliiga
Vahid Hambo  SJK:n paidassa vuonna 2017.
Vahid Hambo SJK:n paidassa vuonna 2017.AOP

Jalkapallon Veikkausliigan FC Lahti on vahvistanut hyökkäystään. FC Lahti tiedotti torstaina, että Vahid Hambo siirtyy liettualaisesta FK Sūduva Marijampolėsta lahtelaisseuraan vuoden mittaisella sopimuksella. Sopimuksessa on lisäksi optio lisävuodesta.

– Odotan paluutani Suomeen. Viimeiset pari vuotta ovat olleet melkoista siirtolaiselämää, olen pomppinut joukkueesta ja maasta toiseen, Hambo kommentoi FC Lahden nettisivuilla (siirryt toiseen palveluun).

– Tämä ei ole nyt mikään hyppy tuntemattomaan. Tiedän, mitä liigassa tulee vastaan ja mitä minulta vaaditaan. Tuon hyökkäysvoimaa ja kliseisesti sanottuna "maaleja".

24-vuotias ja 193-senttinen suomalainen on HJK:n kasvatti. Hän siirtyi nuorena italialaisen Sampdorian organisaatioon. Hän ei kuitenkaan onnistunut murtautumaan Serie A -joukkueen kokoonpanoon ja palasi Suomeen ja Ilvekseen. Tampereelta Hambo siirtyi Turun FC Interiin, jossa hän löi lopullisesti itsensä suomalaisen jalkapallokansan tietoisuuteen.

Interistä Hambo siirtyi Englannin Brightoniin, mutta loukkaantumiset estivät jälleen hänen todellisen läpimurron. Ennen Lahtea Hambo on pelannut Liettuan lisäksi myös RoPSin, SJK:n ja romanialaisen Astra Giurgiun riveissä. Hän on tehnyt uransa aikana kymmenen veikkausliigamaalia.

Lue myös:

FC Interille brasilialainen maaliruisku – teki Viron pääsarjassa 56 maalia 68 ottelussa

Suuren pettymyksen kokenut HJK haluaa välttää viime kauden virheet: jo kymmenen uutta pelaajaa – "Ihan erinäköinen joukkue"

SJK kiinnitti maalitykkinsä kahden vuoden sopimuksella

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat