Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

LPGA-kiertue jättää naisten Kiinan osakilpailun väliin koronaviruksen vuoksi – Matilda Castren aloittamassa kauttaan Australiasta

Castren hankki pelioikeuden LPGA-kiertueelle täksi kaudeksi.

golf
Matilda Castren
Matilda Castren aloittanee kautensa Australiasta.Getty Images

Koronavirus ja sen aiheuttamat matkustusrajoitukset saivat golfin naisten ammattilaisjärjestön LPGA:n perumaan Kiinaan maaliskuussa suunnitellun turnauksen. Hainanin saarella oli määrä pelata LPGA-kiertueen kisa 5.-8. maaliskuuta.

– Pelaajien, katsojien ja kaikkien turnauksessa mukana olevien terveys ja turvallisuus on ykkösasia, LPGA perusteli.

LPGA aikoo jatkaa yhteistyötä kiinalaisten kisajärjestäjien kanssa. Vastaava turnaus pysyy kisakalenterissa vuonna 2021.

Floridassa yliopistogolfia neljä vuotta pelannut Matilda Castren hankki pelioikeuden LPGA-kiertueelle täksi kaudeksi menestymällä viime vuoden puolella karsinnoissa. Castren kertoi joulukuussa Yle Urheilulle, että on todennäköisesti avaamassa kautensa 6. helmikuuta Australiassa pelattavassa kilpailussa. Hänen nimensä on myös kisan pelaajalistassa.

Lue myös:

Suomalaisgolffari ymmärsi vasta yliopistossa, että lapsuuden unelma voi sittenkin toteutua – "Pääsen pelaamaan pelaajien kanssa, joita olen katsonut televisiosta"

Hurja temppu golfissa – Matilda Castren on kautta aikain toinen naisten Yhdysvaltain kiertueelle yltänyt suomalaispelaaja

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat