Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020

Kristiina Kekäläisestä Yle Urheilun vastaava tuottaja

Yle Urheilu on saanut uuden sisällöistä, asiakkuusnäkymästä ja tuotekehityksestä vastaavan tuottajan.

Muu urheilu
Kristiina Kekäläisestä Yle Urheilun vastaava tuottaja
Kristiina Kekäläinen on Yle Urheilun uusi vastaava tuottaja.Tomi Hänninen / Yle

Yle Urheilun vastaavaksi tuottajaksi on valittu FM Kristiina Kekäläinen. Hän on työskennellyt Ylessä vuodesta 2002.

Kekäläinen siirtyy vastaavan tuottajan tehtävään Ylen Urheilun Talviurheilun ja Urheilustudion päätuottajan paikalta, jossa hän aloitti vuonna 2018. Sitä ennen Kekäläinen toimi Yle Urheilussa toimittajana ja juontajana vuodesta 2005. Kekäläinen on ehtinyt työskennellä toimittajan, juontajan ja tuottajan rooleissa muun muassa kuusissa eri olympiakisoissa sekä useissa eri lajien arvokisoissa.

– On todella hienoa päästä rakentamaan suomalaisille vaikuttavia urheiluelämyksiä entistä vastuullisemmassa roolissa. Yle Urheilun tapahtumatarjonta on laaja ja laadukas ja haluan viedä sitä yhdessä toimituksen huippuammattilaisten kanssa seuraavalle tasolle, myös tulevien sukupolvien mediankäyttöön sopeutuvaksi, Kekäläinen kertoo.

Ennen Yle Urheiluun siirtymistä Kekäläinen työskenteli Ylen aluetoimituksissa Kainuussa ja Pohjanmaalla ensin kesätoimittajana ja myöhemmin uutistoimittajana sekä päivittäisohjelmien juontajana. Urheilutoimituksessa Kekäläinen näkee kiehtovana suurten tapahtumien yhdistävän voiman.

– Urheilutapahtumat ovat pirstaloituneessa maailmassa niitä harvoja asioita, jotka yhä tuovat ihmiset yhteen sankoin joukoin. Me Yle Urheilussa haluamme myös jatkossa olla mukana luomassa suomalaisille näitä yhdistäviä kokemuksia.

Tulevaisuudessa Kekäläinen näkee tärkeänä tavoitteena muun muassa sen, että tapahtumalähetyksissä pystytään olemaan edelläkävijöinä teknologisessa kehityksessä.

– Haluamme välittää urheilutapahtumat asiakkaillemme yhtä laadukkaasti kuin tähänkin asti. Urheilun seuraajat haluavat myös saada ennakkotunnelmat ja jälkianalyysit, unohtamatta tunteita ja kiinnostavia tarinoita. Jatkossa haluamme panostaa myös teknologiseen edelläkävijyyteen uusien kerrotatapojen löytämisessä ja kasvattaa myös vuorovaikutusta yleisöjemme kanssa.

Yle Urheilun tapahtumapuolella vastaavan tuottajan roolissa työskentelee kolme henkilöä. Kekäläisen lisäksi vastaavina tuottajina toimivat Hans Grönqvist ja Jouko Jarva.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat