Manchester United osoitti kiinnostuksensa Teemu Pukkia kohtaan – Norwich antoi jättiläiselle tylyn vastauksen

Siirtikkuna umpeutuu tammikuun viimeisenä päivänä, joten Manchester Unitedilla on kova kiire hankkia vahvistusta hyökkäyspäähänsä.

Kuva: Getty Images

Brittilehti Independent uutisoi (siirryt toiseen palveluun), että Valioliigan suurimpiin seuroihin lukeutuva Manchester United on ilmaissut kiinnostuksensa hankkia Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki riveihinsä. Siirtoikkuna sulkeutuu tänään ja manchesteriläisseura kaipaa kipeästi tulitukea hyökkäyspäähänsä.

United on etsinyt kiivaasti apua maalintekohuoliinsa, sillä Ole Gunnar Solskjärin miehistö on Valioliigassa vasta yhdeksännellä sijalla, ja heidän ykkösmaalipyssynsä Marcus Rashford on loukkantunut. Old Traffordille on koitettu värvätä monta eri pelaajaa. Viimeisin huhujen kohteena on ollut Pukin ohella Belgian Dries Mertens Napolista, mutta Independentin mukaan belgialainen ei ole Unitedin miehistöön siirtymässä. United on onnistunut tammikuun siirtoikkunan aikana vahvistamaan joukkuettaan keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesilla, mutta hyökkäyspäähän seura kaipaisi kipeästi ruutia.

Huuhkajahyökkääjä Pukki on monen muun pelaajan tapaan ollut Unitedin tiedustelujen kohteena, mutta Norwichin kerrotaan antaneen yksiselitteinen vastaus: Pukki ei ole myytävänä missään tapauksessa.

Norwich on tällä hetkellä Valioliigassa viimeisenä, ja Pukki on ollut seuran kantava voima. Kotkalaislähtöinen maaliruisku on iskenyt tällä kaudella 11 maalia 23:ssa ottelussa.

Lue myös: