Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin edustama Brescia erotti valmentajansa Eugenio Corinin – jo toista kertaa tällä kaudella

Diego Lopez on Brescian kolmas valmentaja tällä kaudella.

Serie A
Brescia
Jesse Jorosen edustama Brescia koettaa kavuta sarjassa ylöspäin uuden luotsin turvin. AOP

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahdin Jesse Jorosen ja maajoukkuehyökkääjä Simon Skrabbin seurassa Bresciassa jatkuu valmentajakaruselli. Italian pääsarja Serie A:ssa viimeistä edellisenä majaileva seura ilmoitti keskiviikkona irtisanoneensa valmentaja Eugenio Corinin – jo toista kertaa tällä kaudella.

Ensimmäiset potkut Corini sai marraskuun alussa, ja Fabio Grosso saapui korvaajaksi. Corini palasi pestiin kuukautta myöhemmin Grosson ajauduttua erimielisyyksiin seuran tähtihyökkääjä Mario Balotellin kanssa. Corinin toinen yritys sai hyvän alun kahdella voitolla, mutta sen jälkeen kuudesta pelistä tuli vain kaksi pistettä ja niin Corini sai jälleen lähteä.

Viimeisen säilyjän paikasta neljän pisteen päässä olevaa Bresciaa yrittää nyt nostaa uruguaylainen Diego Lopez. Hän on valmentanut Italiassa aiemmin Cagliaria, Bolognaa ja Palermoa, ja viimeisin työ oli Uruguayn pääsarjaseura Penarolissa.

Viimeisen sarjasäilyjän paikkaan on tällä hetkellä neljä pistettä. Brescia on onnistunut kaavimaan pelaamastaan 22 ottelusta toistaiseksi vasta 15 pistettä.

Tammikuussa ruotsalaisesta IFK Norrköpingistä italialaisseuraan 3,5 vuoden mittaisella sopimuksella siirtynyt Skrabb on esiintynyt toistaiseksi kertaalleen uuden seuransa riveissä. Hän pääsi loppuminuuteiksi kentälle, kun joukkue hävisi AC Milanille kotikentällään 0–1.

Viime viikonloppuna Skrabb oli poissa kokoonpanosta sairauden vuoksi. Brescia kohtaa sunnuntaina sarjan viidentenätoista majailevan Udinesen.

Lue myös:

Brescian elintärkeä voitto luisui hölmön, rangaistuspotkuun johtaneen virheen takia – Vaihdosta sisään tullut Balotelli ehti olla kentällä muutaman minuutin ennen ulosajoaan

Vahvistus: Maajoukkuemies Skrabb siirtyy Italian Serie A:han

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat