Suora

  • Urheiluruutu

Kobe Bryantille järjestetään julkinen muistotilaisuus – päivämäärä symboloi koripallolegendan ja tämän tyttären pelinumeroita

Bryantin muistotilaisuus järjestetään Los Angelesissa 24. helmikuuta.

NBA
kobe bryant gianna bryant paidat
Muistotilaisuuden päivämäärä symboloi Kobe Bryantin ja hänen Gianna-tyttärensä pelinumeroita.Getty Images

Los Angelesissa järjestetään julkinen muistotilaisuus Kobe Bryantin ja kahdeksan muun helikopterionnettomuudessa kuolleen ihmisen muistolle.

Los Angeles Timesin (siirryt toiseen palveluun) mukaan päiväksi on valikoitunut 24. helmikuuta. Päivämäärä symboloi Bryantin pelinumeroa 24 ja myös turmassa kuolleen Gianna-tyttären pelinumeroa 2.

Muistotilaisuus järjestetään Los Angeles Lakersin kotiareenalla. Bryant edusti koripallon NBA:ssa Lakersia koko uransa.

Helikopterionnettomuus tapahtui Kalifornian Calabasasissa sunnuntaina 26. tammikuuta. Yhdeksää ihmistä kuljettanut helikopteri oli matkalla junioreiden koripallo-otteluun, jossa Bryantin oli määrä valmentaa.

Tuhannet ihmiset ovat kokoontuneet Bryantin kuoleman jälkeen muistelemaan koripallolegendaa L.A. Live -aukiolle, joka on täyttynyt muistoesineistä. Viime perjantaina Lakers järjesti muistotilaisuuden ensimmäisessä kotiottelussaan turman jälkeen.

Lue myös:

Tätä ei kannata urheiluväen jättää väliin – koripallosuuruus Kobe Bryantia muistellaan kahdella dokumentilla

Tuhannet kunnioittivat Kobe Bryantin muistotilaisuutta myös hallin ulkopuolella – LeBron James muisteli NBA-legendaa: " Haluan jatkaa yhdessä joukkuetovereideni kanssa hänen perintöään"

Kobe Bryant ei hyväksynyt puolivillaisuutta keneltäkään – edesmenneen koripallolegendan uuvuttava pakkomielle teki hänestä supertähden pelikentillä ja populaarikulttuurissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat