Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Espoon derbyn voitto ratkottiin rangaistuslaukauksilla – Oilers jälleen niukasti parempi

Oilers voitti kauden toisenkin Espoon paikalliskamppailun, kun se kukisti Westend Indiansin rangaistuslaukauksilla miesten salibandyliigassa.

salibandy
Indiansin Otto Lehkosuo ja Aaro Astala sekä Oilersin Sylvester Raikamo salibandyn miesten liigan ottelussa Oilers vs. Indians
Indiansin Otto Lehkosuo ja Aaro Astala sekä Oilersin Sylvester Raikamo miesten salibandyliigan Espoon paikallisottelussa.Lehtikuva / Markku Ulander

Espoon Oilers kasvatti voittoputkensa jo seitsemään otteluun, kun se kukisti perjantaina tiukassa paikalliskamppailussa Westend Indiansin rangaistuslaukauksien jälkeen 5–4. Voitollaan Oilers vankisti asemaansa liigan kakkosena.

1100 katsojaa näki äärimmäisen tasaisen ottelun, jossa maalien teko aloitettiin vasta toisessa erässä. Vierasjoukkue Indians iski minuutin sisään kaksi osumaa, kun ottelun avausmaalin taituroi Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala pääsi yllättämään Oilersin alivoimalla.

Oilers sai kavennettua ottelun ennen erätaukoa Matias Veikkolan maalilla, ja kolmannen erän alkuun se tahkoi kolme osumaa. Kaksi näistä viimeisteli taidokkaasti Casper Pfitzner ja yhden illan komeimmista osumista teki Rasmus Kainulainen suoraan Matias Veikkolan syötöstä

Indians ei kuitenkaan luovuttanut 2–4-tilanteessa, vaan nousi Samuli Junnilan tarkalla vedolla maalin päähän ja Astalan etukulmavedolla tasoihin. Maalittoman jatkoajan jälkeen lisäpisteen kohtalo ratkaistiin rangaistuslaukauksilla. Näissä Oilers onnistui kolme kertaa maalinteossa ja Indians vain kerran.

Oilers voitti myös joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella liigassa. Tuolloinkin ottelu oli äärimmäisen tasainen, sillä Oilers voitti sen maalein 7–6.

Lue myös:

Indians taipui Oilersille rangaistuslaukauksilla

Salibandyn maailman parhaat valittu – Suomi menetti viime vuoden ykkössijat länsinaapuriin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat