Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Florida Panthersilta helpotuksen huokaus: kapteeni Barkov toipunut pelikuntoon

Viikko sitten polvensa loukannut Aleksander Barkov palaa Florida Panthersin kokoonpanoon lauantaina.

NHL
Aleksander Barkov valmistautuu aloitukseen.
Florida Panthers kaipasi tällä viikolla kipeästi kapteeniaan Aleksander Barkovia.AOP

Aleksander Barkov palaa Florida Panthersin kokoonpanoon lauantai-illan kotiottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. NHL-seuran suomalaishyökkääjä satutti polvensa viime lauantaina, kun Montreal-puolustaja Shea Weber taklasi häntä takaapäin.

NHL-seura tiedotti jo maanantaina, ettei joukkueen kapteenin vamma ole magneettikuvien perusteella vakava. Barkov, 24, palasi Panthersin harjoitusvahvuuteen torstaina.

– Olen vain iloinen, että olen takaisin jäällä joukkueen kanssa. Oli outoa olla sivussa, mutta minun piti tietysti toipua vammasta ja palata vasta kun tuntuu taas hyvältä. Vihaan katsoa pelejä sivusta, mutta siitä pitää ottaa hyödyt irti ja oppia erilaisesta näkökulmasta, Barkov kommentoi NHL.comin mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Kolme ottelua sivussa istunut Barkov on kuluvan kauden paras suomalaispelaaja tehopisteiden määrässä laskettuna: hänellä on kasassa 16 maalia ja 38 syöttöpistettä kauden 50 ottelustaan.

– Barkovin paluu on meille kaikki kaikessa. Hän on avainpelaajamme, kapteenimme, johtajamme. Hän tekee kaikkensa meidän eteemme. Häntä auttaa meitä kaikin tavoin, Floridan päävalmentaja Joel Quenneville sanoi.

Florida hävisi kaksi niistä kolmesta ottelusta, joista Barkov oli sivussa.

Lue myös:

Kommentti: Aleksander Barkovin merkitys näkyy karulla tavalla – Panthers hirvittävässä mankelissa ilman suomalaiskapteeniaan

Florida Panthers iloitsi Barkovin magneettikuvien tuloksista

Näin syntyi Joel Kivirannan ensimmäinen NHL-osuma, myös Patrik Laine jatkoi maalitehtailua – Aleksander Barkovin vammasta lisätietoja tänään

Lähteet: nhl.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat